Fatih Terim, 'Bu aşı tutacak'

Fatih Terim, 'Bu aşı tutacak'

SPOR Haberleri

Fatih Terim, ilk defa kadroya çağırdığı gençlerden umutlu olduğunu söylerken, 'Bu formaya aday birçok genç var, hepsine kapı açık' diye konuştu.

Attığı 5+2 yıllık imzayla Milli Takım'da yeni bir döneme başlayan Teknik Direktör Fatih Terim, ilk defa kadroya çağırdığı gençlere mesajlar verdi. K.İrlanda maçında ilk on birde oynayan Adem Büyük ile ikinci yarıda oyuna giren Tarık ve Salih tecrübeli hocadan geçer not alırken, Terim sakatlığı yüzünden kadroya alamadığı Yusuf Erdoğan başta olmak üzere gençlere "Kapımız açık" diye seslendi. Türkiye'nin futbolcu havuzunu genişleteceklerini söyleyen Terim, "Kadroya çağırdığımız genç oyuncular burada olmayı hak ediyor. Hepsi de çok yetenekli ve Türk futboluna uzun yıllar hizmet etmeye aday oyuncular. Bu aşı tutacak. Genç oyuncuları Milli Takım'ın havasına alıştırmaya çalışıyoruz. Kendi takımlarında da çok çalışıp ilerleme kaydederlerse sürekli bizimle birlikte olacaklardır. Milli Takım forması ağırdır. Buraya gelen gençlerin de bunun ne anlama geldiğini iyi anlaması gerekir" dedi. Kadroya çağrılanların dışında milli formaya aday birçok genç oyuncu olduğunu da belirten Terim, "Hepsine kapımız açık. Performansı ve çalışkanlığıyla göze batan herkes milli formayı giyebilir" ifadelerini kullandı. nbsp;TATLI İDMAN!
A Milli Takım, Belarus maçı hazırlıklarını dün Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki akşam idmanıyla sürdürdü. Futbolcularıyla önce bir toplantı yapan Fatih Terim çift kaleyi sık sık kesip ikazlarda bulundu. Neşeli geçen antrenmanın ardından bir grup taraftar takıma baklava ikram etti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...