Fatih Terim, 'Bize zafer yakışır'

Fatih Terim, 'Bize zafer yakışır'

SPOR Haberleri

Terim, 'Yenemeyeceğimiz takım yok' diyen tecrübeli hoca 'Salı gecesi tek yürek tek ses olacağız. Bu milletin dualarıyla inşallah tarih yazacağız' dedi.

A Milli Takım'a gelişiyle birlikte kara bulutları dağıtan ve 76 milyona ümit aşılayan Teknik Direktör Fatih Terim, Hollanda maçı öncesi dün telefonla arayıp hem şans diledik hem de kritik Hollanda maçı öncesi görüşlerini sorduk. "Final gibi bir şey, bir maçın çok ötesinde" diye söze giren Terim, "Daha göreve ilk geldiğim gün, 'Dönüşümüz muhteşem olacak' demiştik. Şükür, umuda yolculuk devam ediyor, edecek de. Şimdi daha ötesini hedefliyoruz" diye konuştu. Hollanda'nın gruptaki son maçında Macaristan'ı 8-1 yenmesini hatırlatıp, bunun Milli Takım'a etkilerini sorduğumuzda ise Fatih Hoca güven dolu bir ifadeyle; "Hiç şüphesiz, Hollanda Hollanda'dır. Dünya Kupası'na gitmeyi çok önceden garantilemiş olsa da her zaman iddialıdır. Biz, bunun bilincindeyiz. Ama bir gerçek var ki, iki maçın şartları da tarafları da farklı. Biz, gücümüzün farkındayız. Türk Milli Takımı'yız, bize zafer yakışır. Bu takımın işi de tarih yapmaktır" karşılığını verdi. Tecrübeli teknik adam, Hollanda'nın dünya sıralamasındaki yeri açısından Türkiye ile yapacağı maçın önemiyle ilgili sorumuz üzerine, "Hollanda ne kadar güçlü olursa olsun, inancımız şu; dünyada yenilmeyecek takım yok. Hollanda'nın Macaristan'ı açık farkla yenmiş olması da bizim bu maça bakışımızı değiştirmemiştir" dedi. Kadıköy'de oynanacak tarihi maçla ilgili seyirci desteği için Terim, "Türkiye bize biz de Türkiye'ye inanıyoruz. Hep birlikte tek yürek olup bütün engelleri aşacak ve ümitle Dünya Kupası'na koşacağız. Bütün arzumuz bu. nbsp;Sadece, Saracoğlu Stadı'ndaki taraftarların değil, 76 milyonun duasına desteğine ihtiyacımız var. Salı gecesi tek yürek, tek ses olacağız ve inşallah tarih yazacağız" ifadelerini kullandı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...