Fatih Terim, 'Bir hayalimiz var'

Fatih Terim, 'Bir hayalimiz var'

SPOR Haberleri

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Andorra maçı öncesi basın toplantısı düzenledi

Fatih Terim ile birlikte basın toplantısına Nuri Şahin katıldı. İlk olarak sözü alan Nuri Şahin "Şansımızın azaldığı ortada. Bunun da bilincindeyiz. Hocamızla birlikte bir toplantı yaptık. Şansımızın olduğuna inanıyoruz. Mesut Özil'in transferi de umarım hayırlı olsun" dedi. Basın toplantısında "Sadece Milli Takım ile ilgili soru soralım" uyarısı geldi. Bunun üzerine bir basın mensubunun gösterdiği "Sansür var" tepkisine "Hayır yok ama burası Milli Takım kampı. Milli Takım hakkında konuşmamız lazım" diyen Fatih Terim şunları söyledi:"4 yıl sonra tekrar beraberiz. 4 yıl önce ayrılmıştık. Böyle bir kutsal göreve tekrar geldik. Biz kalan maçlarımızı en iyi şekilde bitirip sonucu bekleyeceğiz. Hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Çok uzak da olsa bu hayalimizin gerçekleşmesini umuyoruz. Bunun çok zor olduğunu da biliyoruz. Hep zorun peşinden gittik. Uğraşacağız, çalışacağız. Oyuncularıma güveniyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Türk halkı, hiçbir zaman Milli Takım'ı yalnız bırakmadı. Onlarsız bir Milli Takım düşünülemez. Bizi hiç bırakmasınlar. Desteklesinler. Biz de onlara layık olan bir Milli Takım çıkaralım. Çok önemli zaferlere imza attık. Çok önemli turnuvalarda kendimizden geçtik. Bu yine olabilir. Uğraşacağız, didineceğiz. Hayalimizi gerçekleştirmek en büyük hedefimiz."


"İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Ama burası Milli Takım kampı. Milli maça konsantre olmak lazım. Öbür tarafla ilgili zaten sürekli yargılıyorsunuz. Beni anlarsanız ortam çok rahat olur. Milli maçın önüne geçecek soru ve cevap olursa, konuşmam. Her soruyu sorabilirsiniz. Ama Galatasaray'ı Galatasaray maçında konuşmak lazım. Yoksa kimseye sansür yapıldığı yok."


"Ben çok doğum günü kutlamam ama beni düşünen herkese teşekkür ederim. Kayseri'de ilkleri yaptık. İlk milli maçımızı oynadık. Kayseri ile iletişimimiz güzel. Yarın da bu stadın dolacağını ümit ediyorum. Yarına çıkacağımızın garantisinin olmadığı bir dünyada konuşmak için erken. 4 değil 6 maç var gibi bakıyoruz önümüze. Nasip neyse o olur."


"Hangi şartlarda burada olduğum çok açık. Israrla başka bir şey arıyor ve söylettirmeye çalışıyor gibisiniz. Rica etmeme rağmen soldan-sağa yapıyorsunuz. 40 yıldır bu işin içinde olan biri olarak... Rica ediyorum böyle şeyler yapmayın. Bence üzerinde durmanız tek konu şu; çizgime iyi bakın."


"Andorra grubun en zayıf takımı. Ama mücadele eden ve agresif bir takım. Rakibin her türlüsüne saygı duymak gerekir. Bazı oyuncularla ilk kez çalışmanın dezavantajlarını ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Coşkulu bir Milli Takım ortaya koyacağız. Bizden önceki arkadaşlara teşekkür etmeliyiz. Ellerinden geleni iyi niyetle yaptılar."


"İlk 11 belli. Sadece kafamda bir bölgeyle ilgili düşüncem var. Selçuk İnan maalesef yatıyor 2 gündür. Bugün belki idmana çıkacak. Selçuk'un durumu iyi değil. Belki Romanya maçında oynar.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...