Fatih Terim, basın mensuplarına kızdı: 'Niye sadece Volkan'ı soruyorsunuz'

Düzenleyen:
Fatih Terim, basın mensuplarına kızdı: 'Niye sadece Volkan'ı soruyorsunuz'

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kadroya alınmayan Volkan Demirel'le ilgili sorulara "Niye sadece Volkan'ı soruyorsunuz. Çünkü bundan besleniyorsunuz." dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İsveç maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Terim, kadroya alınmayan Volkan Demirel'le ilgili sorulara ise tepki gösterdi.

Tecrübeli teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

"Bir milli takım var ve seçeceğimiz oyuncu sayısı belli. Çağırdığımızdan daha fazla çağırmadığımız var. Yalnız niçin Ahmet ve Mehmet'i sormuyorsunuz da ısrarla Volkan'ı soruyorsunuz? Ben söyleyeyim size. Çünkü siz bundan besleniyorsunuz. Medya üzerinden de haber gönderecek değilim. Ben buradan haber göndereyim. Biliyorsunuz Volkan'la da diğer çağırmadığımız arkadaşlarla ilgili medya üzerinden bir beyanat vermek benim tarzım değil. Onun için hiç kusuruma bakmayın."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...