Fatih Terim, 'Aslolan Galatasaray, varolan Türkiye'dir'

Fatih Terim, 'Aslolan Galatasaray, varolan Türkiye'dir'

SPOR Haberleri

Milli Takım'ın başına geldikten sonra Galatasaraylılar'ı endişe düşüren Fatih Terim'den tüm camiayı rahatlatacak açıklama geldi.

A Milli Takım ve Galatasaray Teknik Direktörlüğü'nü mayıs ayına kadar birlikte götürecek olan Fatih Terim, Florya'da yaptığı toplantıda öğrencilerinin yüreğine su serpti. Akşam idmanında futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan İmparator, "Merak etmeyin. Koyduğumuz hedeflere birlikte yürüyeceğiz. Değişen bir şey yok. Belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için her zamanki gibi hep birlikte çalışacağız. Sizden ricam, bu yaşananları unutup sadece takımın başarısına konsantre olmanız" dedi. Terim, idman esnasında ise basına açıklama yaparak, milli takımdaki yapılanma ile ilgili ilk ipuçlarını verdi. "Aslolan Galatasaray, varolan Türkiye'dir" diyen Fatih Terim, şöyle devam etti: "Mili takımın iyi olması adına elimden geleni yapacağım. Yardımcım ise Hamza Hamzaoğlu olacak. Akhisar Belediye ile konuşuldu, izin alındı. Milli takımdaki diğer isimler ise önümüzdeki günlerde açıklanacak." Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili de konuşan Terim, "Galatasaray benim ailem. Ailemi terk etmem. Sözleşme süresi önemli değil. Galatasaray taraftarına biz söz verdim. Bu sözden sapma olmaz" diyerek taraftarın gönlünü rahatlattı. (Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...