Fatih Tekke: Galatasaray maçı çok zor bir maç ama onlar için de kolay olacağını düşünmüyorum

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fatih Tekke: Galatasaray maçı çok zor bir maç ama onlar için de kolay olacağını düşünmüyorum

SPOR Haberleri

Süper Lig'de kalma savaşı veren İstanbulspor salı günü lider Galatasaray'ı ağırlayacak. İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke şampiyonluğun kaderini etkileyebilecek maç öncesi açıklamalarda bulundu. Tekke, "Galatasaray'dan puan ve puanlar almamız çok özel bir şey olacak. Çok zor bir maç. Ama onlar için de kolay olacağını düşünmüyorum ben" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de 31 maçta topladığı 35 puanla 14. sırada bulunan İstanbulspor, 34. haftada Galatasaray'ı ağırlayacak. Fenerbahçe deplasmanından 3-3'le çıkmayı başaran Sarı-Siyahlılar, bir sürpriz daha arıyor.

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, beIN Sports'a verdiği röportajda maç için şunları söyledi:

"ÇOK ÖZEL BİR ŞEY OLUR"

"Galatasaray'ı dün de seyrettik. Genelde aynı tarz oynamaya çalışan, yetenekli, çok iyi uyumu olan bir takım. Galatasaray'dan puan ve puanlar almamız çok özel bir şey olacak. Yaptıkları çok ciddi düzenli olmayan baskı, aynı şekilde yaptıkları yine çok cesurca hücumları var. Bazen 2-1-7 gibi. Oradaki oyuncular da iyi oyuncular. Buna 3 planla hazırlanıyoruz. Çok zor, kolay değil. Ama onları da şaşırtmamız lazım."

"ONLAR İÇİN DE KOLAY DEĞİL"

"Onların istemediği tarzda oyunu getirmemiz lazım. Fenerbahçe maçında da söyledim, en kötüsünü düşünerek de oyunu son bölüme taşıyabilmek, geride olsanız da sonrasında ona ait plan, belki son 1-2 dakikanın planı gibi... Kolay gözükmüyor ama şunu oyuncularım biliyor; Galatasaray'dan alacağımız 1 puan ya da 3 puan bizim ligde kalma umudumuzu çok arttıracak. Galatasaray maçı çok zor bir maç. Ama onlar için de kolay olacağını düşünmüyorum ben."

Fatih Tekke: Galatasaray maçı çok zor bir maç ama onlar için de kolay olacağını düşünmüyorum

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...