Fatih Hoca, Brezilya biletini cebine koydu

Fatih Hoca, Brezilya biletini cebine koydu

SPOR Haberleri

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim kritik Hollanda maçı öncesi Ömer Toprak ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Terim, "Gönlümüzde Brezilya biletlerini aldık" dedi. "Herkese iyi günler, hoş geldiniz. Maçın önemi Hollanda'nın güçlü bir ekip olmasından da kaynaklanıyor. Yenilmediler hiç. Uzun zamandır kaybetmiyorlar. Aynı anda Romanya'nın da devrede olduğu bir durum var. Hesaplar silsilesi denilen bir ortam. Avrupa Şampiyonası hazırlığını yaparken birdenbire ümitlerimiz arttı. Halkımızla beraber bu sinerji doğdu."

ÖMER TOPRAK: VAN PERSİE ÇOK TEHLİKELİ
Yarın çok zor maç olacak. Bunu biliyoruz. 9 kafa golü attılar. Van Persei çok tehlikeli. Ama biz takım olarak hep birlikte hücüm hem birlikte defans yapmamız gerekiyor. Defansta oynayan bir oyuncu olarak bize de büyük görev düşüyor. Takım olarak iyi defans yapıyoruz. Son maçlarda gol yemedik. Yarınki maçta da gol yememek. Çok dikkatli olmalıyız, onlara az pozisyon vermeliyiz. nbsp;


CANER'İN KARTI BİZİM İÇİN DE SÜRPRİZ OLDU
Hesapta olmayan şeylerden bir tanesi Caner'in olmaması. Değişiklik yapabilirim. Bu sadece Caner'in omayışında kaynaklanmaz. Hollanda'nın durumu ile ilgili de değişiklik yapabilirim. Caner'in cezalı olmasını istemezdim, bizim için de sürpriz oldu. nbsp;


BREZİLYA'YI HAYAL EDİYORUZ
Gönlümüzde Brezilya biletlerini aldık. Ama Hollanda çok güçlü bir takım. Çok iyi bir teknik direktörü ve oyuncuaları var. Bunların bilinci ile en iyisini yapmak istiyoruz. Diğer maçlardaki performansımızın üstüne çıkmak zorundayız. Oyuncularıma bu konuda da bir şey söylemeyeceğim. Sadece taktik konuşacağız. Bu maçı kazanmak bile yetmiyor biliyorsunuz play-off var. Şimdilik bu engeli aşmak istiyoruz. Bu hayalleri gerçekleştirmek için iyi performans göstermemiz gerekiyor. Onlarda grubu yenilgisiz tamamlama amacında. Herkes büyük ümit içinde, bu durumdan çok memnunum. Herkesin dualarını bize göndermeleri lazım. Sahadaki taraftaralarımızın çok hoşgörülü olması gerekiyor. Tüm bunlar yerine gelirse daha güzel bir bayram olabilir. Temennimiz o. Brezilya'yı hayal ediyoruz ve bunun için çalışıyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Biz hep çıktık bıralardan yine çıkarız. nbsp;


ABDULLAH AVCI'YA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Abdullah Avcı ve ekibi çok güzel mücadele ettiler. Onlar olmasa biz burada olamazdık. Onlara teşekkür ediyorum. Biz sadece kendi maçımıza konstareyiz. Biz yenelim gerisine bakalım hep beraber. O kadar zor bir rakip ile oynuyoruz ki başka maçları düşünmeye vakit yok.


KAYBEDERSEK DÜNYA'NIN SONU DEĞİL
"Kendi oyun şablonumuz var. Felsefemizden fazla da ödün vermeyeceğiz. Hollanda, Avrupa'nın en formda ekibi. Bizim de her şeyi yapabilecek oyuncularımız var. Rakibe saygı duyuyoruz ama bizim de iyi oyuncularımız var. Onu kollektif kurgu içine sokmak lazım. O zaman ümit ettiğimiz sonucu alırız. Sonuç başka türlü olursa, Avrupa Şampiyonası'na hazırlanmaya başlayacak Milli Takım." Son maçta play-ff'u kaybetmek dünyanın sonu olmamalıdır."


OYUNCULARIM BENİ ÜMİTLENDİRİYOR
"Beni ümitlendiren şey oyuncularımdan aldığım geribildirim. Dün bir grubun konuşmasına şahit oldum. Arda 'Döndüğümde arkadaşlarım Dünya Kupası'ndan bahsedecek' diyor. Bütün oyuncuların mercek altına alındığı bir şenlik Dünya Kupası. Burada her oyuncu bu podyuma çıkmak ister. Müthiş bir istekleri, arzuları var. Umarım bu, sahaya pozitif yansır. Onun için arkadaşlarımla birlikte önlem almaya çalışıyoruz. Onların hayalleri karşısında çok duygulanıyorum." "Statta dolu tribünlere oynayacağımız açık. Kazanamazsak gidemeyiz. Buradan hareketle alınabilecek her türlü riski alan bir Türk Milli Takımı görecek herkes. Allah işimizi rast getirsin"(akşam)


nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...