Farklı kural isyanı

Düzenleyen:
Farklı kural isyanı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Koçu Zeljko Obradovic ve Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, yeni sezon öncesi Spor Toto Basketbol Ligi ile THY Euroleague’de farklı kuralların uygulanacak olmasına tepki gösterdi.

Yarın gerçekleşecek 32. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı öncesinde bir araya gelen ikili, kuralların farklılığını eleştirdi. Bu durumu “Felaket” olarak değerlendiren Obradovic, “Euroleague’de oynadıktan 2 gün sonra lig maçı var. Ben oyuncularımı nasıl adapte edeceğim. Her kulvarda aynı kurallar geçerli olmalı. Dünyanın en iyi ligi NBA bile Euroleague kurallarını kendine adapte ediyor” dedi. Perasovic ise “Aynı pozisyona Euroleague’de farklı, ligde farklı düdük çalınacak. Bazı gülünç durumlarla karşılaşabiliriz. Bu durumu oyuncularıma açıklamam zor olacak” dedi. Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak ise TBF’nin FIBA bünyesinde yer almasından dolayı seçme şansının bulunmadığını belirterek, “Hakemlerimiz FIBA kurallarını uygulamak zorunda” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...