Fabiano, 'Tek hedefimiz gruptan çıkmak'

Fabiano, 'Tek hedefimiz gruptan çıkmak'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin deneyimli kalecisi Fabiano Riberio, “Grubumuzun durumunu ve Avrupa Ligi’ne devam etmemiz açısından önemli bir maça çıkacağız. Tek hedefimiz gruptan çıkmak. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum” dedi.


UEFA Avrupa Ligi A Grubu son maçında yarın Celtic’i konuk edecek olan Fenerbahçe’de bu karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenlendi. Brezilyalı file bekçisi Fabiano Riberio, Teknik Direktör Vitor Pereira’nın ardından açıklamalarda bulundu.

“ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ”
Fenerbahçe’nin Brezilyalı file bekçisi Fabiano Riberio, “Kesinlikle çekişmeli bir maç olacak. Grubumuzun durumunu ve Avrupa Ligi’ne devam etmemiz açısından önemli bir maça çıkacağız. Tek hedefimiz gruptan çıkmak. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum” yorumunu yaptı.

“BÖYLE ÇEKİŞMELER HER ZAMAN İYİDİR”
Takımda sürekli yedek kalmasıyla alakalı gelen bir soru üzerine Fabiano, “Volkan Demirel iyi bir kaleci. Böyle çekişmeler her zaman iyidir. Bu rekabet içerisinde gireceğimi buraya gelirken de biliyordum. Hedefim her zaman takıma yardımcı olmak. Tabi ki oyuncular hep oynamak ister. Volkan gibi bütün takım arkadaşlarıma saygı duyuyorum” diye konuştu.

“DEĞERLENDİRME YAPILIR”
Sezon sonunda kontratının biteceğinin hatırlatılması üzerine, sezon sonundan duruma bakıp değerlendireceğini ifade eden Brezilyalı kaleci, “Başarılı olup elimden geleni verdikten sonra takımdaki geleceğimle ilgili değerlendirme yapılır” diyerek sözlerini sonlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...