Ezeli rakibe meydan okudu

Ezeli rakibe meydan okudu

SPOR Haberleri

Kulüp televizyonunda Schalke formasıyla G.Saray’a attığı gol gösterilen ve “Gerçek Fenerbahçeli olmak için bir adım önde başlıyor” yorumu yapılan Neustadter noktayı koydu: “Fenerbahçe formasıyla Galatasaray’a gol atmak daha önemli”

Fenerbahçe'nin Alman asıllı Rus futbolcusu Roman Petrovich Neustadter dün önce sağlık kontrolünden geçti ardından da yönetici Şekip Mosturoğlu'nun da yer aldığı törenle 3 yıllık imzayı attı. Yeni sezonda giyeceği 33 numaralı forma ile basının karşısına çıkan Rus stoperin, FBTV'de katıldığı programda Schalke formasıyla G.Saray'a attığı golün görüntüleri bol bol gösterildi. Program sunucusunun "G.Saray'a gol atan gerçek Fenerbahçeli olur" klişesine gönderme yaparak "Gerçek Fenerbahçeli olmak için bir adım önde başlıyor şu anda" ifadesine Neustadter, "Bence F.Bahçe formasıyla G.Saray'a gol atmak daha önemli. Aynı işi bir daha yapmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

TÜRKİYE'DEN SADECE F.BAHÇE İLE GÖRÜŞTÜM
 Roman Neustadter, kendisine G.Saray'ın da talip olduğu haberleri için bu yorumu yaptı:
Başka takımlarla konuştum ama Türkiye'den farklı bir takımla görüşmedim. Çok büyük taraftarları olan dev bir kulübe geldim. Hala inanamıyorum. Kariyerimin tamamında defansif orta saha oynadım. Son 1.5 yıl stoperdim. Burada kararı hocam verecek. Ben takıma katkı için elimden geleni yapacağım. EURO 2016 harika bir tecrübe oldu. Aslında takıma 2 gün kala çağrıldım. Biraz acele oldu ama çok mutlu oldum. Yeni bir ülke, yeni bir kültür, çılgın bir taraftara sahip bir kulübe geldim. Bu şehirdeki insanlarla bir arada olmak için heyecanlanıyorum.

SARI ÇİZMELİ MEHMET AĞA!
Van der Wiel'in kız arkadaşının Türkçe şarkıya yaptığı play-back paylaşımından sonra Neustadter de Barış Manço'nun "Sarı çizmeli Mehmet Ağa" şarkısı ile dikkatleri çekti. Rus futbolcu Almanya'da İstanbul'a gelmek için havalimanına giderken arabasında dinlediği şarkıyı sosyal medya hesabından paylaşırken, Fenerbahçeli taraftarlardan çok sayıda beğeni aldı. Futbolcu bu video hakkında şu açıklamayı yaptı: "Almanya'da fazla sayıda Rap şarkıcısı var. Bunların arasında Türkler de var. Bu dinlediğimiz şarkı da rap versiyonu yapılmış bir şarkı. Türkçe ve Almanca bölümleri var. Ben de bu şarkının bu versiyonunu ve bu kısmını çok sevdim. Havaalanı yolunda eğlenceli ve keyifli bir andı benim için."

12 MART 2013
 Schalke ile G.Saray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde 1-1'in rövanşında Almanya'da karşı karşıya geldiği maçta gol perdesini Neustadter açmıştı. Ancak maçı 3-2 kazanan Galatasaray, turu geçen ve adını çeyrek finale yazdıran taraf olmuştu.

3 YIL KANARYA
 F.Bahçe'de 33 numarayı giyecek olan Rus oyuncu, "Büyük numaraları seviyorum. Schalke'de de bu numarayı giymiştim. Daha önce 13 ve 15 numaraları giyindim. Takımda kimsede olmamasına sevindim" dedi.

İMZAYI ATTI TOPUK'A GİTTİ
Neustadter, dün kampa katıldı. Yeni arkadaşlarıyla tanıştı. Maçı izledi. Milli futbolcular da dün kampa dahil oldu.

BABADAN FUTBOLCU
 Neustadter'in "İdolüm" dediği babası uzun yıllar Bundesliga'da Mainz forması giyen Peter Neustadter.

13
 F.Bahçe, Neustadter transferiyle 13 yıl sonra bir Rus futbolcuyu kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli kulübün ilk Rus futbolcusu Ocak 2003'te transfer edilen Vladimir Beschastnykh'ti. Rus forvet 12 maça çıkmış sadece 1 gol atmıştı.

2
 Neustadter, 7 sezon forma giydiği Bundesliga'da 181 maça çıkarken hiç kırmızı kart görmedi. Kariyerinde 2 kırmızı kartı olan Rus oyuncu bu kartları Mainz 05'in ikinci takımıyla 18 yaşındayken mücadele ettiği 3. Lig'de gördü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...