Eyüpspor'da ikinci Zafer Turan dönemi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eyüpspor'da ikinci Zafer Turan dönemi

SPOR Haberleri

Eyüpspor, teknik direktörlük görevine Zafer Turan'ın getirildiğini açıkladı. Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul ekibi bugün İbrahim Üzülmez'le yollarını ayırmıştı. Eyüpspor'da Üzülmez'in yerine 2019-22 yılları arasında görev yapan ve Mor-Sarılı ekibin başında 81 maça çıkan Zafer Turan getirildi.

Evinde Samsunspor'a mağlup olup liderliği kaptıran, ardından Altay ile Çaykur Rizespor'a da iç sahada kaybeden Eyüpspor'da teknik direktör İbrahim Üzülmez'in görevine son verilmişti.

İstanbul ekibi 2019-22 yılları arasında görev yapan ve Mor-Sarılı ekibin başında 81 maça çıkan Zafer Turan'ı takımın başına getirdi.

https://twitter.com/eyupsporkulubu/status/1640441181514375171

Resim

İBRAHİM ÜZÜLMEZ BAŞARAMADI

Bu sezon İbrahim Üzülmez yönetimindeki Eyüpspor ligdeki ilk 17 maçta 1 mağlubiyet görürken, son 10 maçta 5 yenilgi yaşamıştı. Rizespor'a karşı alınan mağlubiyet sonrası sitem eden Üzülmez, basın toplantısında şu sözleri kullanmıştı:

"Futbolda hocalar gelir geçer, bizler de gideceğiz. Başkası gelecek o da gidecek. Aslolan kulüplerdir, onlar bakidir. Bir teknik adam takımın başındayken bazı şeylerin konuşulması doğru değil. Bizim futbol camiasında fazla dürüstlük falan beklenmez. Bizim futbol topumuz var, her tarafa dönüyor, kimse birbirini kandırmasın. Herkes birinin sırtına basarak bir yerlere gelmeye çalışıyor. Biz takım başındayken olmaz, ayrıldıktan sonra başkanı ararsın konuşursun. Eleştiriyi seviyor, eleştiriden besleniyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...