Everton'dan yeni sezon öncesi rekor transfer

Everton'dan yeni sezon öncesi rekor transfer

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig takımı Everton, yeni sezon öncesinde rekor bir transferin altına imza attı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton, flaş bir transferin altına imza attı. Everton, Burnley'in 24 yaşındaki defans oyuncusu Michael Keane'i kadrosuna kattı. Everton Kulübü'nden yapılan açıklamada, 34 milnyon euro karşılığında Michael Keane'in takıma kazandırıldığı duyuruldu. Ayrıca, bu rakamın Everton tarihinde bir rekor olduğu belirtildi.

2015 yılının Ocak ayında Manchester United'dan Burnley'e 2,5 milyon euroya transfer olan Michael Keane, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Geçen sezon Burnley'den 39 resmi maça çıkan Keane, 2022 yılına kadar Everton'da forma giyecek.

EVERTON 109 MİLYON EURO HARCADI!

Everton bu yaz Sunderland'den kaleci Jordan Pickford 30+4 milyon euroya, Ajax'tan Davy Klaassen'i 27 milyon euroya, KAS Eupen'den Henry Onyekuru'yu 8 milyon euroya, Sandro Ramirez'i 6 milyon euroya transfer etmişti. Son olarak Michael Keane'i de alan Everton'ın kasasından böylecey 109 milyon euro çıkmış oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...