Evander Aslan'a yakın

Evander Aslan'a yakın

SPOR Haberleri

Sambacı "Kariyerimi İstanbul'da sürdürmek istiyorum" deyince kulübü Midtjylland'ın direnci kırıldı. 10 milyon avrodan açılan pazarlıklarda 7 ,5 milyon avro'ya inildi. Aslan rakamı biraz daha aşağı çekmek için uğraş veriyor.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray Sergio Oliveira’dan sonra orta sahasına ikinci takviyeyi yapmaya çok yakın. Sarı kırmızılılar, Evander için Midtjylland ile uzun süredir kıran kırana pazarlık hâlindeydi. Danimarka ekibi yıldız oyuncusunu bırakmamak için 10 milyon avro olarak belirledikleri bonservis rakamında asla aşağıya inmeyeceklerini belirtmişti. Ancak Brezilyalı oyuncu kulübüne net bir şekilde kariyerine İstanbul’da devam etmek istediğini bildirince durma noktasına gelen pazarlıklar yeniden başladı. fark

FARK 2 MİLYON AVRO

Brezilyalı yıldızın ısrarcı tavrından sonra Midtjylland, 10 milyon avroluk inadını kırdı ve  7 milyon 500 bin avroya kadar indi. Aslan’ın teklifi ise 5 milyon 500 bin avro. İki taraf arasındaki pazarlıklar yoğun bir şekilde sürüyor. Gelen bilgiler görüşmelerin olumlu seyrettiği yönünde. Tarafların 6,6 milyon avro arasında bir rakama anlaşması ve resmî imzaların atılması bekleniyor. Bugün anlaşma sağlanması durumunda oyuncu getirilecek ve sağlık kontrolünden geçirilecek.

BABEL'DEN İSTANBUL TURU

Galatasaray’la sözleşmesinin sonuna gelen Babel, TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor ile bir yıllığına anlaştı. Türkiye kariyerinde sekizinci geride bırakan Hollandalı yıldız Kasımpaşa, Beşiktaş, Galatasaray’dan sonra şimdi bir başka İstanbul takımı olan Eyüp’ün formasını giyecek.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...