Euroleague'in zirvesinde bir Fenerbahçeli

Euroleague'in zirvesinde bir Fenerbahçeli

SPOR Haberleri

THY Euroleague'de 9. hafta maçlarının ardından Fenerbahçe Ülker'in Hırvat oyuncusu Bojan Bogdanovic, en skorer oyuncular listesinde zirvede bulunuyor.

Basketbol THY Euroleague'de 9. hafta maçlarının ardından Fenerbahçe Ülker'in Hırvat oyuncusu Bojan Bogdanovic, en skorer oyuncular listesinde ilk sırada yer alıyor. Bogdanovic, takımının Partizan ile oynadığı mücadelede ortalamasının altında kalarak 14 sayı kaydetmesine rağmen zirvedeki yerini korudu. Maç başına 17,89 sayı ortalaması yakalayan Bogdanovic, serbest atışlarda ise yüzde 88,89'luk başarı yakaladı ve 3. sırada yer aldı. Cezası nedeniyle Stelmet Zielona Gora maçında forma giyemeyen Galatasaray Liv Hospital'ın İngiliz oyuncusu Pops Mensah-Bonsu, 11,40 ortalamayla ribaunttaki liderliğini sürdürdü. Anadolu Efesli Jamon Gordon da maç başına 2,22'lik top çalma ortalamasıyla bu alandaki liderliğini devam ettirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...