EURO 2024'te vitrine çıkacaklar! Gençler piyasa yapacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
EURO 2024'te vitrine çıkacaklar! Gençler piyasa yapacak

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

A Millî Takım, geleceğin süper yıldızlarına dönüşecek gençleriyle turnuvanın en çok dikkati çeken takımı olmaya aday…

Almanya’da düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye, genç yıldızlarıyla turnuvaya damga vuracak. Henüz millî formayı birer ikişer defa giymiş olsalar da gençlerimiz şimdiden Avrupa’nın gözdesi oldu. Sakatlığı sebebiyle son maçlarda forma şansı bulamayan Arda Güler, parıltısıyla gözleri kamaştırdı ve dünya devi Real Madrid’in kapısından içeri girdi. Bayern Münih altyapısından yetişen Kenan Yıldız da, Almanya’ya attığı golle kulübü Juventus’un yüzünü güldürdü.

ÇOĞU ZATEN AVRUPA'DA

Daha 19 yaşında Galatasaray’dan Schalke’ye transfer olan Ozan Kabak, buradan Liverpool’a, oradan Norwich’e ve son olarak da Hoffenheim’a geçti ve genç yaşında büyük tecrübe kazandı. Hatayspor’dan Fransız ekibi Rennes’e transfer olan Bertuğ Yıldırım, Valencia’da top koşturan Cenk Özkaçar, Braga formasını giyen Serdar Saatçi, Glasgow Rangers’ta oynayan Rıdvan Yılmaz, Galatasaraylı Barış Alper ve Trabzonsporlu Eren Elmalı ay yıldızlı takımla şampiyonada piyasalarını artıracak. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...