Eto'o'nun bonservisi şaşırttı

Düzenleyen:
Eto'o'nun bonservisi şaşırttı

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig ekibi Antalyaspor'da top koşturan Kamerunlu dünyaca ünlü yıldız golcü Samuel Eto'o'nun transferini 1 milyon Euro'ya (yaklaşık 3.5 milyon TL) bitirdi.

Beşiktaş'ın Samuel Eto'o ısrarı sürüyor. Siyah-Beyazlı yönetim önceki akşam Antalyaspor yönetimiyle bir araya geldi. Buluşan taraflar, masadan anlaşarak kalktı. İş artık resmi imzaların atılmasına kaldı. Görüşmede Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş için istekli olan Samuel Eto'o'ya engel olmalarının şık olmadığını belirterek, "Biz gereken kolaylığı yaparız" dedi. Bunun üzerine taraflar şartları masaya yatırdı.

SIKI PAZARLIK

Antalyaspor, ilk etapta kapıyı 5 milyon Euro'dan açtı. Ancak, uzun süren pazarlıklar sonucundan bu rakam, 2 milyon Euro'ya kadar indirildi.

1 MİLYON EURO'YA ANLAŞTILAR

Beşiktaşlı yöneticiler ise, Eto'o'nun yıllık ücretinin 3.5 milyon Euro olduğunu hatırlatarak, "Bonservisine en fazla 1 milyon Euro verebiliriz" dedi. Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, bu noktada devreye Eto'o'nun kendisi girdi. "Yeniden Şampiyonlar Ligi'nde oynamak bana heyecan veriyor. Bonservis bedelimde gereken kolaylığı sağlayın" diye rest çekince Antalyaspor yönetimi, Beşiktaş ile 1 milyon Euro'ya el sıkıştı.

SÜPER KUPA ÖNCESi GELECEK

Öte yandan siyah beyazlılar stoper arayışını da sürdürüyor. Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, "Elimizde bir çok alternatif isim var. Amacımız hocamızın da onay vereceği ismi Süper Kupa finali öncesi takıma kazandırmak" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...