Etinden sütünden!

Etinden sütünden!

SPOR Haberleri

Sarı kırmızılı yönetimin kulüp bulmasını istediği ikili, henüz bu yönde bir adım atmayınca Fatih Terim de “2F”i kullanma kararı aldı

Yalımcan Sarpyel

Galatasaray yeni sezonda ilk lig maçını bu gece Giresun deplasmanında oynayacak. Sarı kırmızılılar şu ana kadar yaptığı sekiz takviyeyle transferin âdeta şampiyonu oldu. UEFA Kupası ön elemesinde St. Johnstone’u eleyerek Avrupa’da yoluna devam eden Cimbom’da hedef lige galibiyet ve iyi futbolla başlamak. Dün zorlu mücadele için Karadeniz yolculuğuna başlayan Aslan’da Fatih Terim kulüp bulmaları istenen ancak şu an için elde kalan Sofiane Feghouli ve Radamel Falcao’yu da kafileye dahîl etti.

Cicaldau sahada
Terim, son taktik antrenmanda kadro kurmakta bir hayli zorlandı. Avrupa’da kurallar gereği forma giyemeyen Cicaldau ligde sahada olacak. Ayrıca ligde değişen yabancı kuralıyla birlikte sahada üç yerli isme forma vermesi gereken tecrübeli teknik adam formda olan oyuncuları arasında zor bir tercih yaparak Kerem, Taylan ve Berkan’ı oynatacak. Fatih Hoca takıma yeni sezon için beklentileriyle ilgili “Aslan gibi başlayıp, şampiyon bitirelim’’ diyerek seslendi.    

10 YERİNE
Cicaldau 33’ü seçti

∂ Geleceğin takımını kurmak parolasıyla transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray şu ana kadar sekiz yeni ismi kadrosuna kattı. Bu takviyelerden Cicaldau ve Nelsson’un da forma numaraları belli oldu. ‘10 numaralı’ Rumen oyuncu 33 numaralı formayı tercih ederken, Nelsson ise 25’te karar kıldı.

NELSSON EVRAK YETİŞİRSE OYNAYACAK
Galatasaray’ın geçtiğimiz gün Kopenhag’dan 7 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Nelsson’un henüz evrak işlemleri tamamlanamadığı için lisansı çıkmadı. Giresun kafilesine alınan oyuncunun evrak işlemleri çözülürse sahada olacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...