Eşref Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'e GS TV'de düello çağrısı...

Düzenleyen:
Eşref Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'e GS TV'de düello çağrısı...

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübünün 11 Haziran'daki olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'i müzakereye davet etti.

Galatasaray'da düello çağrısı... Eşref Hamamcıoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray'ın yakın geçmişini doğru tahlil etmek, güncel durumu eksiksiz anlamak ve kulübümüzün önündeki fırsatları, riskleri ve çözüm alternatiflerini birlikte değerlendirmek üzere 11 Haziran 2022 seçimleri öncesi iki başkan adayının GSTV'de karşılıklı olarak görüş, öneri ve yaklaşımlarını müzakere davetimi kulüp başkan adayı olarak Sayın Dursun Özbek'e teklif ediyor, dilediği tarihte karşılıklı gündemi ve geleceği konuşmak, Galatasaraylıları aydınlatmak arzumu paylaşmak istiyorum. Bu konuda kulübümüzün en yüksek ve bağımsız istişare kurulu olan divan kurulumuzun gerekli koordinasyon için inisiyatif almasını temenni ederim."

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'e GS TV'de düello çağrısı...

DURSUN ÖZBEK GELECEK Mİ?

Galatasaray'da bir dönem başkanlık yapan ve baskın seçimde koltuğu rahmetli Mustafa Cengiz'e kaptıran Dursun Özbek'in bu çağrıya ne cevap vereceği merak ediliyor. Eğer Hamamcıoğlu ile Özbek bu çağrı sonrası GS TV'de karşı karşıya gelirse son yılların en heyecanlı televizyon yayınlarından biri gerçekleşecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...