Eskişehirspor'dan Galatasaray'a sürpriz teklif

Eskişehirspor'dan Galatasaray'a sürpriz teklif

SPOR Haberleri

Galatasaray, yeni sezon öncesi Sivasspor'dan bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Erman Kılıç için sürpriz bir teklif aldı

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Galatasaray 'ın 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Erman Kılıç'a talip olduklarını açıkladı. Radyospor'a konuşan Hoşcan, Erman için sarı-kırmızılı kulüp ile bir görüşme yaptıklarını ifade ederek, "Biz Erman'ı istiyoruz. Bu konuda Galatasaray'dan haber bekliyoruz. Fatih Terim ile görüşüp bize haber vereceklerini söylediler. Galatasaray'la anlaşırsak Erman, Eskişehirspor forması giyecek" ifadelerini kullandı. Mesut Hoşcan, Erkan Zengin'in transferi için Galatasaray ile bir görüşme yaptıklarını ancak transfer için uygun şartların oluşmadığını belirterek, "Erkan Zengin için bir görüşmemiz oldu, ama transfer gerçekleşmedi. Erkan Zengin için 11 milyon euro istediğimiz yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor. Erkan Zengin kesin olarak Eskişehirspor'da kalacak" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...