Eskişehirspor'da gözler Beşiktaş maçına çevrildi

/ Kaynak: CHA
Eskişehirspor'da gözler Beşiktaş maçına çevrildi

SPOR Haberleri  / CHA

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu kendi evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Eskişehirspor'da gözler bu maça çevrildi.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu kendi evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Eskişehirspor'da gözler bu maça çevrildi. nbsp;Takımının zirveye oynayacak güçte olduğunu belirten Eskişehirspor'un başarılı Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Beşiktaş'ın gerçeği var onları iyi analiz edip ona göre önlemlerimizi alacağız. İyi taraflarımızı daha öne çıkarıp taraftarımızın da desteğiyle inşallah güzel bir maç oynayacağız." dedi. nbsp;Süper Lig'de son iki haftayı kayıpsız geçen Eskişehirspor, hafta sonu yapacağı Beşiktaş sınavına hazırlanıyor. Öğleden sonraki antrenman öncesi kulüp tesislerinde basın açıklaması yapan Teknik Direktör Sağlam, ligde bir çok takımın zirveye oynayacak kapasitede olduğunu ancak bunların başında kendi takımının geldiğini söyledi. Sağlam, şöyle konuştu: nbsp;"Ligin zirvesiyle alakalı bir çok takımın bu yarışa ortak olabileceğini ve çok ciddi etkileyebileceğini gördük. Tabi bunların başında da Eskişehirspor geliyor. Ben takımımıza ve oyuncularımıza güveniyorum. Eskişehirspor açısından her şey daha da güzel olacak."
"BEŞİKTAŞ KALİTESİNİ BİLEREK HAZIRLANIYORUZ"
Cumartesi günü Beşiktaş'ı konuk edecek olan Eskişehirspor'un tecrübeli hocası Sağlam, Beşiktaş'ın kalitesini bilerek bu maça hazırlandıklarını kaydetti. Sağlam, "Beşiktaş'ın kalitesini biliyoruz. Beşiktaşı iyi analiz edip kendi iyi taraflarımızı ön plana çıkararak güzel bir maç çıkaracağız. Bunun için çalışmalarımızı düzenli sürdürüyoruz." ifadesini kullandı. nbsp;
"Beşiktaş, Beşiktaş'tır. Şimdi Beşiktaş bir maçla yerle bir olacak ya da bir maçla zirve yapacak bir takım değil." diyen Sağlam, sözlerini şöyle noktaladı:
"Beşiktaş iyi bir takım, kaliteli bir kadrosu var. Yani böyle bir beklentiyle yola çıkıp 'geçen hafta kötü oynadılar, kötü bir mağlubiyet aldılar. İşte bize de bir moral bozukluğuyla gelip öyle oynarlar' yaklaşımı doğru değil. Beşiktaş'ın gerçeği var onları iyi analiz edeceğiz. Onlara göre önlemlerimizi alacağız. Kendi iyi taraflarımızı daha öne çıkarmaya çalışacağız. Taraftarımızın da desteğiyle inşallah güzel bir maç oynayacağız."
CİHAN
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...