Eskişehirspor'da 3 imza birden

/ Kaynak: AA
Eskişehirspor'da 3 imza birden

SPOR Haberleri  / AA

Eskişehirspor'a transfer olan Okan Aydın ile Gençlerbirliği'nden Mahmut Boz ve Kardemir Karabükspor'dan kiralanan Bertul Kocabaş,sözleşmeyi imzaladı.

nbsp;Almanya'nın Bayer Leverkusen takımından Eskişehirspor'a transfer olan Okan Aydın ile Gençlerbirliği'nden Mahmut Boz veKardemir Karabükspor'dan satın alma opsiyonlu kiralanan Bertul Kocabaş, kendilerini siyah-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Eskişehirspor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, bonservisiyle transfer edilen 21 yaşındaki forvet oyuncusu Aydın, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Gençlerbirliği'nden 3 yıllığına bonservisiyle alınan 22 yaşındaki
defans oyuncusu Boz ile satın alma opsiyonu Eskişehirspor'da olmak üzere Kardemir Karabükspor'dan 1 yıllığına kiralanan 21 yaşındaki forvet oyuncusu Kocabaş da sözleşme imzaladı. Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde, kulübün 2. Başkanı Ahmet Yalçın, yönetim kurulu üyeleri Aytekin Aykın, Bahadır Ünalan, Alaattin Çoban ve Yüksel Pilgir de hazır bulundu.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...