Eskişehir hayata küstü

Eskişehir hayata küstü

SPOR Haberleri

Süper Lig'in dibine demir atan Eskişehir'e konuk olan G.Antep, 13'te Chibuike ve 66'da Mustafa ile güldü. Es-Es 7 puanda kaldı


Süper Lig''in son sırasında bulunan Eskişehirspor, kendisi için hayati önem taşıyan karşılaşmada seyircisi önünde Gaziantepspor'a 2-1 mağlup oldu. Gaziantepspor'un golleri 13'de Chibuike ve 66. dakikada Mustafa Durak'tan gelirken ev sahibinin tek sayısını 64. dakikada Emre Güral attı. Maç 2-1'lik Gaziantepspor galibiyetiyle sona ererken, Mutlu Topçu 19 puana çıkardığı takımıyla birlikte rahat bir nefes aldı. Samet Aybaba'lı Eskişehirspor'da 15 maç sonunda 7 puanda kalarak son sırada kalmaya devam etti. Maçtan sonra ise Eskişehirspor tribünlerinde büyük bir öfke vardı. Kırmızı-siyahlı taraftarlar, yönetimi istifaya davet ettiler. Teknik direktör Samet Aybaba ise defanstaki basit hatalardan yakınarak, "Gol yollarında da etkili olamadık. Futbol şansı da yanımızda değildi" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...