Eski yıldız: Galatasaray paramı vermedi

Düzenleyen:
Eski yıldız: Galatasaray paramı vermedi

SPOR Haberleri

Galatasaray'dan ayrılan 28 yaşındaki ABD'li basketbol oyuncusu McCollum, sosyal medya hesabından Darıus Adams'ın "Eski kulübünüz yeni oyuncuları alırken hala sizin paranızı ödemiyor" ifadesine "Yalnız değilsin" yorumunu yazdı.

Geçen sezon Galatasaray Odeabank formasıyla Eurocup şampiyonluğu kazanan ve MVP olan Errick McCollum, Twitter hesabından çapıcı bir ifade kullandı.

"YALNIZ DEĞİLSİN"

Laboral Kutxa'dan ayrılan ve yine Erric McCollum gibi Çin'e transfer olan Darius Adams, "Eski takımınız yeni oyuncular transfer ederken, sizin hala geçen sezondan kalan paranızı ödemiyor" şeklinde twitterdan yaptığı paylaşıma cevap veren Errick McCollum, "Yalnız değilsin" paylaşımını yaptı.

Eski yıldız: Galatasaray paramı vermedi

ÇİN'E GİTMİŞTİ

Errick McColum, geçen sezonun tamamlanmasının ardından Galatasaray Odeabank ile anlaşamamış ve Çin ekibi NC Beijing'e transfer olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...