Ertuğrul Sağlam'dan Süper Lig sürprizi! Ekibi analizlere başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ertuğrul Sağlam'dan Süper Lig sürprizi! Ekibi analizlere başladı
SPOR Haberleri

Son dönemde adı Kocaelispor ile anılan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Tecrübeli çalıştırıcının gelecek tekliflere açık olduğu belirtildi.

Türkiye'de son olarak Samsunspor'u çalıştıran, ardından İran Ligi takımlarından Tractor FK'in başına geçen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. 2022 Haziran'dan bu yana kulüp çalıştırmaya Sağlam, Süper Lig ekiplerine açık kapı bıraktı.

SÜPER LİG'E DÖNMEYE HAZIRLANIYOR

Akşam'ın haberine göre, Beşiktaş, Bursaspor, Kayserispor ve Samsunspor'u çalıştıran Ertuğrul Sağlam, Süper Lig'e geri dönmek için hazırlıklara başladı. Deneyimli hoca, ekibine ligi analiz ettiriyor. Sağlam'ın gelecek tekliflere açık olduğu ancak henüz teklif almadığı belirtildi.

Sağlam'ın Kocaelispor ile görüştüğü ancak maddi şartlarda anlaşma sağlayamadığı iddia edilmişti. 

BURSASPOR İLE TARİHİ BAŞARIYA İMZA ATTI

2009-2010 yılında Bursaspor'da teknik direktörlük yapan Ertuğrul Sağlam, yeşil beyazlı ekibi şampiyonluğa ulaştırmıştı. (Akşam)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...