Ertuğrul Sağlam'dan Elazığ itirafı

Ertuğrul Sağlam'dan Elazığ itirafı

SPOR Haberleri

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Elazığspor karşısında aldıkları galibiyetin ardından konuştu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Elazığspor 'u depalasmanda 2-0 yendikleri maçın ardından topa daha çok hakim olan tarafın Elazığspor olduğunu, takımının da iyi mücadele ettiğini söyledi. Karşılaşmanın ilk yarısında güzel bir zamanda golü bulduklarını belirten Sağlam, "İkinci yarı, Elazığspor biraz daha risk alarak başladı. Yine ikinci yarının başında bulduğumuz gol bizi rahatlatması gerekirken, yine Elazığspor oynadı. Alınan galibiyet bizim adımıza güzel, önemli ama bu galibiyet saha içerisinde daha iyi yapmamız gereken şeyleri ya da yapamadıklarımızı görmemize engel olmayacak" diye konuştu.

Eskişehirsporlu oyuncu Servet Çetin de çok zor bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Elazığspor, haftalardır kaybetmiş olduğu puanlardan dolayı içeride oynadığı bu maçı kazanmak istiyordu. Biz de bunu bilincindeydik. Gerçekten çok iyi mücadele edeceklerdi, nitekim de öyle oldu. İleride de baskı kurmaya çalıştılar ama biz yakaladığımız pozisyonları değerlendirdik ve 2-0'lık bir skor elde ettik" ifadesini kullandı.

Orta saha oyuncusu Hürriyet Güçer ise iyi bir mücadeleyle maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...