Ertuğrul Sağlam'dan Beşiktaş'a yeşil ışık

Ertuğrul Sağlam'dan Beşiktaş'a yeşil ışık

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a eski hocası yeşil ışık yaktı. Ertuğrul Sağlam, 'Beşiktaş'ta yeniden çalışmayı tabii ki isterim. Teklif gelirse değerlendiririm.'

Bir taraftan kongre hazırlığı yapan, diğer taraftan da transfer görüşmelerini sürdüren Beşiktaş Yönetimi'ne Ertuğrul Sağlam'dan mesaj geldi. Siyah-beyazlı takımın teknik direktör adaylarından birisi olan genç çalıştırıcı, "Beşiktaş'ta yeniden görev almayı tabii ki isterim. Şu ana kadar birçok takımın benimle ilgilendiğini biliyorum. Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadım ama alırsam oturup değerlendiririm" diye konuştu. Sağlam, önceki gün Başkan Fikret Orman ve başkan adayı Serdal Adalı'yla TÜMKAYDER'in etkinliğinde bir araya geldiklerini ancak transfer konusunda aralarında herhangi bir konuşmanın geçmediğini söyledi.
PROSİNECKİ'Yİ BIRAKMIYORLAR
Bu arada Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki'nin Beşiktaş'ın başına geçeceği iddialarını sarı-kırmızılılar yalanladı. Genel Menajer Süleyman Hurma, "Beşiktaş'tan Prosinecki ve futbolcumuz Sefa ile ilgili istekler oldu ama hiçbir oyuncumuzu ve teknik direktörümüzü bırakmayacağımızı kendilerine ilettik" dedi. Alman basını ise siyah-beyazlıların Werder Bremen'i yıllarca çalıştırdıktan sonra istifa eden Thomas Schaff ile ilgilendiğini iddia etti. Teknik adam arayışları sürerken G.Amerika'da genç oyuncu avına çıkan Futbol Direktörü Önder Özen'in kapsamlı bir rapor hazırladığı ve dönüşünde Başkan Fikret Orman'a sunacağı belirtildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...