Ertuğrul Sağlam, 'Hakem şanssızlığına kurban gittik'

/ Kaynak: AA
Ertuğrul Sağlam, 'Hakem şanssızlığına kurban gittik'

SPOR Haberleri  / AA

Ertuğrul Sağlam, "Önümüzdeki 4 maçlık periyot oldukça önemli. Ligde nerede olabileceğimizi belirleyecek karşılaşmalara çıkacağız" dedi.

Sağlam, PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor ile oynadıkları hazırlık karşılaşmasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bu mücadelede, ligde fazla forma giyme imkanı bulamayan futbolcularını sahaya sürdüğünü belirterek, takımının eksiklerini görüp buna göre çalışacaklarını bildirdi. Spor Toto Süper Lig'deki Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarına başladıklarını dile getiren Sağlam, bir haftalık süreci iyi değerlendireceklerini söyledi. Milli takımlarda 9 futbolcuları bulunduğunu ifade eden Sağlam, "Oyuncularımızın sakat dönmemeleri için bir beklentimiz var. Önümüzdeki 4 maçlık periyot oldukça önemli. Ligde nerede olabileceğimizi belirleyecek karşılaşmalara çıkacağız. Bu 4 maçın ilk karşılaşması olan Elazığspor maçı bizim için çok önemli. İnşallah güzel geçecek. Buna inanıyoruz" diye konuştu.


- "Hakem şanssızlığına kurban gittik"
Sağlam, bir gazetecinin, "7 maçta alınan 10 puan memnun edici mi?" sorusunu cevapladı. İlk 7 haftada oynadıkları oyunla daha fazla puan alabileceklerini ancak bunun mümkün olmadığını anlatan Sağlam, "Özellikle Galatasaray ve Sivasspor maçlarında hakem şanssızlığına kurban gittik. İlk 7 maçta ligin en güçlü 6 takımından 5'i ile oynadık. Bu açıdan baktığımızda 10 puan iyi" ifadesini kullandı. Sağlam, takımı ligin üst sıralarına taşıyacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...