Ertuğrul Sağlam, 'Anadolu devrimi için geldim'

Ertuğrul Sağlam, 'Anadolu devrimi için geldim'

SPOR Haberleri

Teknik Direktör Sağlam, Atatürk Stadı'nda düzenlenen törenle kendisini 2 yıllığına siyah-kırmızılı renklere bağlayan anlaşmaya imza attı

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Atatürk Stadı'nda düzenlenen törenle kendisini 2 yıllığına siyah-kırmızılı renklere bağlayan anlaşmaya imza attı. Atatürk Stadı'ndaki imza töreninde konuşan Sağlam, büyük Eskişehirspor taraftarı önünde olmanın keyfini ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. Sağlam, başka kulüplerden de teklif aldığını ancak siyah-kırmızılı takımın teklifinin kendisini heyecanlandırdığını belirterek, "Anadolu devrimini gerçekleştirebileceğimiz umuduyla, çok heyecanlı ve coşkulu bir şekilde buraya geldim. Taraftarların bu heyecanı, bu coşkusu ne kadar doğru bir karar verdiğim konusunda beni tatmin etti, ayrıca gelecek adına da çok umutlandırdı. Başarının formulünü biliyoruz. Yeter ki sizler bize inanın, bizlerle birlikte olun" dedi. Öncelikle kulüp içinde çok iyi bir ekip bütünlüğü oluşturacaklarını ifade eden Sağlam, şöyle devam etti: "Bizim gibi şehir takımlarında bu birlikteliği bir kent hareketi haline getirdiğimiz zaman, inanın o zaman işler biraz daha kolaylaşıyor. Dolayısıyla kentteki herkese büyük görevler düşüyor. Eğer biz hep beraber bir bütün olup, bir ekip çalışması ortaya koyabilirsek inanın, o hayal ettiğimiz başarılar yavaş yavaş ortaya çıkacaktır. İnşallah hep güzel günler yaşarız. Ama futbol bu, arada kötü günlerimiz de olabilir. İşte o zaman bizi bölmek isteyecek insanlar ortaya çıkacaktır. Bunlara prim vermeyelim. Birbirimize sıkı sıkı sarılalım ve Allah'ın izniyle başarıyı yakalayalım. Allah bizleri mahçup etmesin inşallah."
"Sağlam, gönlümüzü fethetti"
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan da seçim çalışmalarında söyledikleri "Büyük Eskişehirspor Projesi"ni hep birlikte yüceltmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirerek, şöyle konuştu: "Söylediklerimiz şeylerin hepsini teker teker yapacağımızı bugünkü imza töreninde de göreceksiniz. Türkiye'mizin en önemli hocalarından 'kaya' gibi, 'sağlam' gibi 'adam' gibi hoca, Eskişehirsporumuzun hocası. Kendisi 'seçim bitinceye kadar kimseyle görüşmeyeceğim ve söz vermeyeceğim' dedi. Sözünün eri olduğunu bize orada da kanıtladı, gönlümüzü fethetti." Hoşcan, Eskişehirspor'un yeni altyapı sorumlusu Kamuran Yavuz ile üst düzey yöneticisi (CEO) Mehmet Çetin'i tanıttı.
Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna da Eskişehir'in bu yıl Türk Dünyası Kültür Başkenti olduğunu hatırlatarak, kentin birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağını anımsattı.
Eskişehirspor'un yaşatacağı şampiyonlukla kentin sesinin daha çok duyulacağını anlatan Tuna, "Bunu canı gönülden temenni ediyorum. Bize düşen sadece moralimizi bozmamak ve daima takımın arkasında olmaktır. Ben şahsen bu desteği, bana düştüğü kadarıyla sonuna kadar vereceğimi burada ifade ediyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından Ertuğrul Sağlam, kendisini 2 yıllığına siyah-kırmızılı renklere bağlayan anlaşmaya imza attı. Daha sonra kendisine yoğun ilgi gösteren taraftarlarla fotoğraf çektiren Sağlam, tribünlere futbol topu attı. İmza töreni için tribünleri dolduran çok sayıda taraftar da "Şimdi sıra bizde, haydi büyük adam. Şampiyon yap bizi, Ertuğrul Sağlam" tezahüratlarında bulundu. Etkinlikte, Bando Es-Es'de verdiği mini konserle taraftarları coşturdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...