Ertuğrul Doğan'ın hedefi ve hayali: Her lige bir takım

- Güncelleme:
Ertuğrul Doğan'ın hedefi ve hayali: Her lige bir takım

SPOR Haberleri

Anlaşma sağlanan kulüplerle bölge futbolunun gelişimi sağlanacak ve devamında yetenekli oyuncular bordo mavili kulübe kazandırılacak

Trabzonspor Kulübü ile Sebat Gençlik Spor Kulübü arasında iş birliği. Bordo mavililerin yeni başkanı  Ertuğrul Doğan “Akçaabat Sebatspor, geçmişinde Süper Lig’i görmüş bir takım. Ortak düşüncemiz, Trabzon futbolunun gelişimini sağlamaktır. Yetenekli oyuncularımızı, Trabzonspor’a hazırlayacağız. Oyuncu maliyetleri çok arttı. Onun için oyuncu yetiştirerek ve geliştirerek satmak zorundayız. Başka şansımız yok” dedi. 

BİZİM İÇİN BİR ŞANS

Bölge olarak futbolcu kaynağının üzerinde oturduklarını vurgulayan Doğan “Zaman içerisinde her kademede, her ligde Trabzon takımlarını bulundurmak, orada tutmak, büyütmek ve desteklemek zorundayız. Bu desteği lafta bırakmayacağız” diye konuştu. Akçaabat Sebatspor Başkanı Cemil Kalkışım ise Trabzonspor’un kendileri için bir şans olduğunu ve bunu futbolcu alışverişi ile iyi değerlendireceklerini söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...