Ersun Yanal'ın farkı 'mikro' müdahaleleri

Ersun Yanal'ın farkı 'mikro' müdahaleleri

SPOR Haberleri

Ersun Yanal, saha kenarında yaptığı ufak müdahalelerle dikkat çekmeye başladı.

nbsp;Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, maç içerisinde bir basketbol koçu gibi yaptığı ufak dokunuşlarla takımını maç içerisinde bir adım öne çıkarmayı başarıyor. nbsp;Yanal'ın Emenike ile Galatasaray maçında yaşadığı diyalog bu durumun en çok konuşulan örneği olsa da, tecrübeli antrenörün 3 deplasman maçında kenardan verdiği direktifler takıma direkt 9 puan kazandırdı. Ersun Yanal, frikikler öncesi duruma göre vuruşu yapacak oyuncuyu kenardan belirliyor. Kasımpaşa maçında topun başı kalabalık olsa da Caner Erkin'in vurmasını istedi ve Milli sol bek frikikten skoru eşitledi. Fenerbahçe o maçı son dakikalarda kazandı.
Bursaspor deplasmanında Fenerbahçe kazandım derken, Batalla ile son dakikalarda büyük bir şok yaşadı. Maçın sonunda Webo'ya Civelli tarafından yapılan faul sonrası topun başına Bruno Alves geçti ama Yanal Caner'i işaret etti. Caner'in frikiği baraja çarpıp yavaşladı ve Egemen'in önünde kaldı. Egemen ise bir deplasmanda daha takımına son dakika golüyle 3 puan getirdi.
"CRIS SEN KULLAN, SEN"
Ersun Yanal'ın son müdahalesi ise Çaykur Rizespor maçında görüldü. Karşılaşma 1-0 Rizespor üstünlüğüyle sürerken, Fenerbahçe bir serbest vuruş kazandı. Topun başına kimin geleceği merak edilirken, Yanal kenardan "Cris sen kullan, sen" diye bağırdı. Cristian Baroni de tıpkı Mönchengladbach maçında attığına benzer bir frikik golü atarak zorlu deplasmanda Fenerbahçe'yi rahatlattı. nbsp;Tecrübeli teknik direktör, sezonun ilk maçlarında kenarda daha sakin dururken haftalar geçtikçe maça dair bu tip "mikro" müdahalelerini sıklaştırmaya başladı. Bu müdahalelerin en belirgin olanıyla Fenerbahçe, 3 deplasmandan 9 puan çıkardı.(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...