Ersun Yanal umut dolu konuştu

Ersun Yanal umut dolu konuştu

SPOR Haberleri

“Trabzon’da umutların karşılıksız kalmasını hiç istemiyorum. Bizim için iyi bir çalışma dönemi oldu. Ciddi emekler harcandı. Yeni sezonun çok iyi olacağını düşünüyorum.”

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni sezon öncesi umut dolu konuştu. 2-0 kazandıkları Gyirmot karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, yeni bir takım olduklarını ve sezona hazır olmak için büyük çaba harcadıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

  • Trabzon'da beklentiler, belirli noktalara ulaştığında çok ciddi umutlar yeşeriyor ve umutların karşılıksız kalmasını hiç istemiyorum. İnanın çok iyi bir çalışma oldu. Çok ciddi emekler harcandı. Ben umutla bakıyorum. Yeni sezonun çok iyi olacağını düşünüyorum.
  • Önümüzde iki tane hedef var: Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası. Önemli olan önümüzdeki sezonun iskeletini oluşturmak ve bu iskeletten uzun süre faydalanmak.
  • Bu sezon 25 kişilik bir kadro kurmayı planlıyoruz. Kadromuzdaki oyuncuların hepsi birbirine eş olmalı.
  • Trabzonspor'un en önemli konusu transferler ile açıkları kapatmak. Transfer çalışmaları Ağustos ayının sonuna kadar devam eder. Genç oyuncuları da takımımıza kazandıracağız.
  • Macaristan kampında takımdan memnunum. Son iki maçımızın zorluk derecesi yüksek olacak. PAOK ve Bursaspor ile eksiklerimizi görebileceğimiz iki karşılaşma oynayacağız.
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...