Ersun Yanal süre istedi

Ersun Yanal süre istedi

SPOR Haberleri

7 maçta 4 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, istediği takımın ortaya çıkmasının birkaç haftayı bulacağını söyledi.

7 maçta 4 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, istediği takımın ortaya çıkmasının birkaç haftayı bulacağını söyledi.Arsenal'e her iki maçta da yenilen F.Bahçe Şampiyonlar Ligi'ne veda ederken bu lige olan hasretini de sürdürdü. Sarı-lacivertliler en son 2008-09 sezonunda Devler Ligi'nde mücadele vermişti. Sarı Kanarya o tarihten bu yana ligde bir daha gruplara kalamadı. F.Bahçe Yönetimi masa başında takımı savunuyor ama futbolcular sahada hiç de bunun karşılığını veremiyor. Takımın başında dün 7. maçına çıkan Ersun Yanal 4 mağlubiyet, 1 beraberlik, 2 galibiyetle kötü grafiğini sürdürdü. Sarı Kanarya ligin ilk maçında Konya'ya mağlup olup ikinci maçında Eskişehirspor'u güçlükle yenerken futbolu soru işaretleri doluydu.
PAS YAPMAYA BAŞLADIK
Salzburg maçlarında da bir galibiyet bir beraberliğe rağmen kötü sinyaller veren Fener Süper Kupa'dan sonra Devler Ligi'ni de kaybederek taraftarını üzmeye ve tedirgin etmeye devam etti. Maçı değerlendiren Teknik Direktör Ersun Yanal taraftardan süre istedi. Yanal, "İkinci maç biraz daha derli toplu takım görüntüsü verdik. Önümüzde oynayacağımız maçlarda da bunu göstermek önemli. Yüksek tempoyu zaman zaman oynasak da çıkarken top kayıpları yaptık. Pas yapmaya da başlıyoruz. Birkaç haftaya kadar istediğimiz seviyeye geleceğimizi düşünüyorum" açıklaması yaptı.
Volkan: Kötüyüz
- F.Bahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel, "Aslında Arsenal bildiğimiz Arsenal'di. Bu seviyede hata yaparsanız, goller yersiniz. Ne söylersem biliyorum ki kimseyi tatmin etmeyecek. Bir gerçek var ki; iyi değiliz, kötüyüz" şeklinde konuştu.
Wenger beğendi
- Arsenal'in deneyimli hocası Arsene Wenger, "Fenerbahçe özellikle bu akşam iyi bir futbol ortaya koydu. Gol yemememiz bizim şansımız oldu. Onlara iki maçta gol yemeden 5 gol atmak önemliydi" sözlerini kullandı.
Sow iddialı!
- F.Bahçe'nin golcüsü Sow, "Biz İstanbul'da turu zora soktuk. Arsenal gibi bir takıma karşı maça ortak olmak zordu. UEFA'da geçen sezonki başarıyı tekrarlayabiliriz. Elimizden geleni yapıp UEFA'da en ileri yere kadar gitmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Kadlec son anda
- Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Michal Kadlec, son antrenmanda sol üst adalesinde sertleşme sakatlığı yaşayınca kadrodan çıkarıldı. Hasan Ali'nin de hafif sakatlığı bulunduğu için Caner Erkin Eskişehir maçında olduğu gibi yine sol bek olarak sahaya çıktı.


PAOK elendi
- Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda PAOK, 1-1 rövanşında sahasında Schalke 04'e 3-2 yenilerek elendi. F.Bahçe'den kiralık olarak gönderilen ve ilk maçta bir gol atan Stoch, dün gece bir golün asistini yaptı. Diğer sonuçlar: A.Wien-D.Zagreb: 2-3, Basel-Ludogorets: 2-0, Legia-S.Bükreş: 2-2. Günün programı: 19.00 Zenit-Ferreira (4-1), 21:45 Milan-PSV (1-1), Celtic-Shakhtar K (0-2), Maribor-Plzen (1-3), R.Sociedad-Lyon (2-0).


Ekstra güvenlik
Fenerbahçe'yi taraftarları Ada'da yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan yeri tamamen dolduran sarı-lacivertli taraftarlar takımlarına destek verdiler. Taraftarların önünde ekstra güvenlik görevlisi yer alması ise dikkat çekti.




Maddi kayıp büyük
F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalarak önemli bir maddi gelirden oldu. Sarı-lacivertlilerin 8.6 milyon euro'luk ayak bastı parasının yanı sıra yayın, prim ve ürün satışlarıyla ilgili gelirler gözönünde bulundurduğunda tahmini kaybı 35 milyon euro civarında oldu. Öte yandan F.Bahçe'nin elenmesiyle UEFA'nın belirleyeceği yayın gelirini Galatasaray tek başına kendi kasasına koyacak. Bu ücret sezon sonunda netleşecek olsa da yaklaşık 2.1 milyon euro'yu geçmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...