Ersun Yanal memnun 'İyi ki satmamışız'

Ersun Yanal memnun 'İyi ki satmamışız'

SPOR Haberleri

6 Ekim'de sona eren transfer döneminden 1 gün önce Sow'a gelen astronomik teklifi reddeden Fenerbahçe'de Ersun Yanal bu karardan çok memnun

Sezon başında İngiltere'den art arda gelen tekliflerle kafası oldukça karışan ve F.Bahçe'den kopma noktasına gelen Moussa Sow'un Newcastle United'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı. 6 Ekim'de sona eren transfer döneminden 1 gün önce Newcastle United, Stoke City ve Arsenal'in de devrede olduğu Senegalli için 15 milyon Euro'luk bir teklifle sarı-lacivertlilerin kapısını çaldı. Sözleşmesinde '17 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi bulunan Sow'a yapılan bu teklifin ardından başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Ersun Yanal'la acil bir görüşme yaptı. İkili kapalı kapılar ardında kulübe gelen bu astronomik teklifi masaya yatırırken, başkan Yıldırım önerinin çok cazip olduğunun altını çizse de Sow'u satmaya sıcak bakmadığını belirterek söze başladı. nbsp;Ersun Hoca da tıpkı başkan gibi düşünüyordu. Üstelik yaz dönemindeki kamplarda oynatmak istediği sistemin en önemli parçasıydı Senegalli. Başkana "Takımın en etkili silahı o. Çok yönlü. Bu saatten sonra onun boşluğunu doldurmamız imkânsız. Anladığım kadarıyla siz de benim gibi düşünüyorsunuz" ifadelerini kullanan genç çalıştırıcı, oyunun Sow'un kalmasından yana olduğunu resmen belli etti.
8 GOL, 2 DE ASİST
Kritik zirveden çıkan ortak karar, "Newcastle United'ın önerisini reddedelim" olurken, zaman içinde ikilinin?ne kadar haklı oldukları da ortaya çıktı. Sezona sorunlu başlasa da Ersun Yanal'ın kriz yönetimindeki ustalığıyla müthiş bir geri dönüş yapan 27 yaşındaki golcü, Süper Lig'de şans bulduğu 13 resmi maçta attığı 8 gol ve yaptığı 2 asistle hocasına "İyi ki satmamışız" dedirtti. (vatan)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...