Ersun Yanal, 'Kupa dediğin nedir ki, sadece külfet'

Ersun Yanal, 'Kupa dediğin nedir ki, sadece külfet'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Türkiye Kupası'nın takımlara maddi manevi getirisi olmadığını bu sebeple elenmeyi dert etmediklerini söyledi.

Kupada alınan sürpriz sonuçların ardından büyük takımların kupayı ciddiye almadıkları görüşü gündeme geldi. Konuyla ilgili bir görüşlerini aktaran Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, kupaya dair ilginç açıklamalarda bulundu. Kupayı tamamen bir külfet olarak gördüğünü belirten Yanal, "Kupa dediğin nedir ki. Sadece teselli. Bizim için külfet. 13 maça çıkıyorsun ama ne maddi ne de manevi getirisi yok. Üstelik hem oyuncuların sakatlanıyor hem de ligde sıkıntı yaşıyorsun. Dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olabiliyorsun" diye konuştu. Fethiyespor'u bir kez daha tebrik ettiklerini ancak kupa statüsünün değişmesi gerektiğini söyleyen Yanal, Galatasaray'ın Kupa'da yoluna devam etmesi sebebiyle ligde zorlanacağının altını çizdi.
"KAZANSAK NE OLACAK Kİ?"
Tecrübeli hoca, "Türkiye Kupası'nda gidebileceğimiz yere kadar gitmek istedik. Ama Fethiyespor bizden daha iyi oynadı. Kupanın cazibesi yok. Kupayı kazansak ne olacak ki? Bildiğim kadarıyla Federasyon Türkiye Kupası'nı daha cazip hale getirmek için bir çalışma yapıyormuş. Beşiktaş Trabzonspor ve biz elendik. Şimdi Galatasaray üç kulvarda gidiyor. Bu yüzden çok zorlanacaklar" ifadelerini kullandı. Son 2 yılın kupa şampiyonu olan Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım da daha önce Türkiye Kupası'nda ilerledikçe kazanacakları yerde maddi açıdan zarar ettiklerini ifade etmişti.
Ersun Yanal, 'Kupa dediğin nedir ki, sadece külfet'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...