Ersun Yanal, 'Kalan sağlar bizimdir'

Ersun Yanal, 'Kalan sağlar bizimdir'

SPOR Haberleri

2010-11 sezonunda olduğu gibi UEFA sürecindeki belirsizlik yüzünden takımdan ayrılmak isteyenlere tecrübeli hoca kapıyı gösterecek.

Geçtiğimiz günlerde attığı 1 yıllık imzayla Fenerbahçe'deki görevine resmen başlayan Ersun Yanal, bugün eşofmanları giyip sahaya iniyor. UEFA süreciyle ilgili olarak yönetimle fikir alışverişi yapan Yanal, futbolcularla yapacağı ilk toplantıda önemli açıklamalar yapacak. Takıma yapılacak takviyeler ve gönderilecek oyuncularla ilgili yönetime bir rapor hazırlayacak olan Yanal, Avrupa kupalarına katılamama tehlikesi yüzünden rahatsızlık duyan oyuncuların olup olmadığını anlamak için ilk toplantıda bu konuyu gündeme getirecek. UEFA'daki sıkıntılı süreç sebebiyle F.Bahçe camiasının 2 yıldır olduğu gibi kenetlenmesi gerektiğini anlatacak olan Yanal, oyunculara da "Gitmek isteyen şimdi söylesin" diyecek.
STOCH'A BİR ŞANS DAHA
Yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Giden gider, kalanlar bana yeter" diyen Yanal, "Takımda kalıp bizimle birlikte savaşmak istemeyen oyuncularla zaten yola çıkamayız" ifadelerini kullandı. Yanal, yeni sezon öncesi kafasındaki kadro yapısını da şekillendirmeye başladı. Geçen sezon bir türlü kendisinden bekleneni veremeyen Stoch'a bir şans daha tanımak isteyen tecrübeli hocanın yönetimden Slovak yıldızın takımda tutulmasını istediği öğrenildi. Kafa olarak rahat olduğunda Stoch'un rakibi vuracak güçlü bir silah olduğunu vurgulayan Yanal, İngiltere'den teklifler alan Meireles'in de takımda kalmasını istedi. Yanal, eksik gördüğü mevkiler için transfer talebini ise Düzce kampı sonrasında iletecek.
ÜMİT BOZKURT: nbsp;YANAL'IN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ nbsp;KAZANMA DUYGUSU
Tam 15 yıldır Ersun Yanal'la çalışan Teknik Direktör Ümit Bozkurt, "Ersun Hoca'yla Denizli, Manisa ve G.Birliği'nde birlikte çalıştım. nbsp;Özellikle bu zor günlerde, F.Bahçe'nin sahasında oynadığı maçlarda taraftarların tribünden büyük bir enerjiyle evlerine gideceklerine inanıyorum. Ersun Yanal, F.Bahçe'ye büyük bir ivme kazandıracak. En önemli özelliği her şartta kazanan bir takım ortaya çıkarması" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...