Ersun Yanal, Kadlec'i neden oynatmadı

Ersun Yanal, Kadlec'i neden oynatmadı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Eskişehirspor maçında olduğu gibi Arsenal deplasmanında da sol bekte Caner Erkin'e görev vermesi dikkat çekti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Arsenal deplasmanında son haftaların formda ismi Mert Günok'un yerine kalede Volkan Demirel'e görev verdi. Yanal'ın sol kanattaki tercihleri ise yine dikkat çekti. Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Arsenal karşısında ilk maçta olduğu gibi rövanş maçında da kaleyi Volkan'a emanet etti. Galatasaray ile yapılan TFF Süper Kupa finalinde ve penaltı kurtararak 3 puan alınmasında büyük rol oynadığı ligdeki Eskişehirspor maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Mert, yedek kulübesinde görev bekledi. Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Eskişehirspor maçında olduğu gibi Arsenal deplasmanında da sol bekte Caner Erkin'e görev vermesi dikkat çekti. Hasan Ali Kaldırım yedek kulübesinde yer alırken, Michael Kadlec kadroya giremedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...