Ersun Yanal: Kaçmak yok, düzelteceğiz

Ersun Yanal: Kaçmak yok, düzelteceğiz

SPOR Haberleri

Tecrübeli teknik adam, 2. Lig ekibi Gümüşhane karşısında alınan kupa yenilgisine karşın öğrencilerine umut aşıladı: Mücadeleleyi bırakmayacağız, ayağa kalkacağız

Ligdeki sıkıntılı sonuçların ardından Ziraat Türkiye Kupası'na da 2-1'lik Gümüşhanespor yenilgisi ile başlayan Trabzonspor'da eleştirilerin odağındaki isim teknik direktör Ersun Yanal iddiasını kaybetmiyor. Maçın ardından soyunma odasında oyuncularına, "Tüm sorumluluk benim. Taraftarlar tepkisinde haklı. Ama mücadeleye devam edeceğiz ve ayağa kalkarak bu durumu düzelteceğiz" diyen Yanal, ardından takıma söz verdi.

TAKIM SAHİPLENDİ
Yaklaşık 45 dakika süren konuşma sırasında Yanal, özellikle tüm rakipler karşısında oyunun genelinde daha çok pozisyona girmelerine karşın bunları değerlendiremediklerine vurgu yaptı. Yanal'ın sorumluluğu tek başına almasına tepki gösteren Kaptan Onur ve bazı futbolcular ise, "Sorun hepimizden kaynaklanıyor. Aile ortamımız var ancak kazanmayı başaramıyoruz. Birlikte mücadele edip düştüğümüz yerden çıkacağız" dedi.

TRABZONSPOR YAĞMUR ALTINDA ÇALIŞTI
Trabzonspor, Kayserispor maçı hazırlıklarına dün başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yağmur altındaki çalışmanın yaklaşık 1.5 saat sürdüğü belirtildi. Trabzonspor, bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

AYDIN FUTBOLDAN EL ÇEKTİ
Trabzonspor'da başkan yardımcısı Nevzat Aydın, futbol ve transfer komitesindeki görevlerini bıraktı. Aydın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bu kararımın günlük saha sonuçları ile alakası yoktur. Bundan sonra yönetimde farklı görevlerde bulunacağım. Takımın üzerindeki şanssızlığı kıracağına inancım tam. Pazartesi Kayseri'de görüşürüz" ifadelerini kullandı.

SARAL: KENETLENDİK
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, sıkıntılı dönemi atlatacaklarını belirterek, "Yönetim olarak kenetlendik bu durumun üstesinden geleceğiz" dedi. Saral, şöyle konuştu: "Trabzonsporumuz ve başkanımız mutlak başarıyı yakalayıncaya kadar yanındayız. Dönmek yok! Kenetlenmiş ayaktayız..! Ne biz ne camiamız ne de taraftarımız bir an bile pes etmeyiz."

MALİ GENEL KURUL 10 ARALIK'TA
Trabzonspor Kulübü'nün mali genel kurulunun 10 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirileceği duyuruldu. Resmi açıklama kulübün resmi sitesinden yapılırken, "Trabzonspor Yönetim Kurulu, bu yasal süreç içerisinde yapılması gereken tüm işlemleri tamamlamış ve genel kurul ortamını oluşturmuştur" ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...