Ersun Yanal istemedi, Sporting Lizbon'a satıldı

Düzenleyen:
Ersun Yanal istemedi, Sporting Lizbon'a satıldı

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da Teknik Direktörülük görevine getirilen Ersun Yanal, Douglas Franco Teixeira'ı kadroda istemedi. Douglas, Portekiz ligi ekiplerinden Sporting Lizbon'a satıldı.

Süper Lig'de bu sezon aldığı sonuçlarla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

DOUGLAS SATILDI

Yapılacak transferler ve takımdan gönderilecek isimlerle ilgili başkan Muharrem Usta'ya detaylı bir rapor sunan Ersun Yanal hamlelerini bir bir gerçekleştiriyor. Yanal'ın gelecek sezon takımda istemediği oyuncuların başında gelen Douglas, Sporting Lizbon kulübüne satıldı.

ŞOTA VE SÜLEYMAN HURMA'NIN İSTEĞİYLE TRANSFER EDİLMİŞTİ

Hollandalı futbolcu, sezon başında teknik direktör Şota Arveladze ve sportif direktör Süleyman Hurma'nın isteği doğrultusunda transfer edilmişti. Beklentileri karşılayamayan futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı ifade ediliyordu.

 

Kaynak: Haberler

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...