Ersun Yanal ilk 11'i belirledi

Ersun Yanal ilk 11'i belirledi

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal kafasındaki 11'i belirledi.

Gökhan Gönül, Bruno Alves, Raul Meireles ve Mehmet Topal'dan sakatlıkları dolayısıyla yararlanamayacak olan Yanal, bu isimlerin yerine kimleri oynatacağına kadar verdi. Gökhan'ın yerine Mehmet Topuz, Meireles'in yerine Emre, Alves'in yerine Bekir ve Mehmet Topal'ın yerine ise Selçuk Şahin görev alacak.Kalede Volkan Demirel'e şans vermesi beklenen Ersun Yanal'ın tecrübeli oyuncunun grip olması ve maç saatine kadar iyi olamaması durumunda eldivenleri Mert Günok'a teslim edecek. Savunma dörtlüsünün ortasında Trabzonspor maçında iyi iş çıkaran Bekir İrtegün ile Egemen Korkmaz yer alacak. Beklerde ise Mehmet Topuz ile Caner Erkin görev alacak.Orta sahada Samuel Holmen ile Alper Potuk'un iyi bir ikili olamaması sonrası, Meireles'in yokluğunda merkez orta saha olarak kaptan Emre Belözoğlu görev alacak. Samuel Holmen, zorlu deplasmanda fizik gücü, kondisyonu ve hareketli oyunu nedeniyle Yanal'dan şans bulacak. Savunma önünde ise defansif gücü daha fazla olduğu için Selçuk Şahin oynayacak.İleride ise yeri tartışılmaz olan Dirk Kuyt ile birlikte Nijerya formasıyla 2 gol atan ve istim üstünde olan Emmanuel Emenike görev alacak. Erciyesspor'un açık futbolu nedeniyle Emenike'nin boş alanlar bulmasını bekleyen Yanal, oyuncusunun bu kez golle buluşacağına inanıyor.Moussa Sow'un ise solda uzak forvet olarak oynaması bekleniyor. Kamerunlu golcü Pierre Webo ise Yanal'dan yedek kulübesinde şans bekleyecek.FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'i;
nbsp;Volkan (Mert); Mehmet Topuz, Bekir, Egemen, Caner; Selçuk Şahin, Emre, Holmen; Kuyt, Sow, Emenike(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...