Ersun Yanal, Fethiyespor mağlubiyetini değerlendirdi

Ersun Yanal, Fethiyespor mağlubiyetini değerlendirdi
SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Türkiye Kupası'nda alınan 2-1'lik Fethiyespor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Fethiyespor 2-1 mağlup oldukları maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kupadan elenmelerinin ardından konuşan Ersun Yanal, "Bütün çalışmalarımızı yürekten yapmaya devam edeceğiz. İstemediğimiz bir sonuç aldık. Rakibimizi tebrik ediyoruz, kupada onlara başarılar diliyorum" dedi. Artık tamamen lig şampiyonluğuna konsantre olacaklarını söyleyen Yanal, "Her maçı kazanmak için oynuyoruz. Başka bir sonuç düşünülemez. Bizim için çok anlamlı olan lig şampiyonluğunu gerçekleştirmek için çalışacağız. Bunu yapacak gücümüz de var" açıklamasını yaptı. Transfer çalışmalarıyla ilgili sorulan üzerine konuşan sarı-lacivertli takımın teknik direktörü "Ne bir transfer çalışması yaptık ne de bir ayrılık çalışması yaptık. Planlama içerisinde değiliz ancak her an herşey olabilir. Her maçımızı kazanmak istiyoruz. Lig şampiyonluğu bizim için çok önemli, onu gerçekleştirmek için oynuyoruz" diye konuştu. Açıklamalarına devam eden Yanal, kupadan elenmeleriyle ilgili sorular üzerine "Çok uzun bir tartışma. Kupanın statüsünden herşeye kadar tartışmak istersek çok konu var. Fenerbahçe lig sonunda bu şampiyonluğu alıp taraftarıyla kutlayacaktır" dedi. Salih Uçan'ın maçta istifra edip oyuna devam etmesi ile ilgili ise Yanal: "Sağlık ekibimiz bu konuda daha net yanıtlar verecektir ama sonra da maça devam etti zaten" sözlerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...