Ersun Yanal, 'Fenerbahçe hep kazanacak'

Ersun Yanal, 'Fenerbahçe hep kazanacak'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, 3-2'lik Kasımpaşa maçı sonrası değerlendirmelerde bulunurken 22 futbolcunun birlikteliğine vurgu yaptı.

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, 3-2'lik Kasımpaşa maçı sonrası değerlendirmelerde bulunurken 22 futbolcunun birlikteliğine vurgu yaptı. Yanal maç sonrası yayıncı kuruluşa şu açıklamalarda bulundu; "Kasımpaşa takımı ligin ne kadar önemli bir ekibi olduğunu bir kez daha gösterdi. Güçlü, duygulu oynayan bir takım. nbsp;Oyunun başında iyi bir ritim yakalayamadık, ilk yarının sonunda da bu oldu. Bugün sahada olan ve kenarda olanlarla birlikte 22 oyuncumuzun da kalbi birdi. Seyircinin desteği arttıkça Fenerbahçe hep kazanacak. Bu maçlarla önemli referanslar çıkıyor. Bugünkü ritmin son daha üstüne çıkmamız gerekiyor. Parça parça bunu gösteriyoruz. Çok fazla top kaybı ile oynadığınızda oldukça becerili oyuncularla bizi yoran bir Kasımpaşa vardı. Oyun üstünlüğü kurmamız gerekiyordu." Caner Erkin'in performansı ile ilgili olarak Ersun Yanal, "Caner zaman zaman iyi performans veren bir oyuncu. Zaman zaman da kötü oynamış olabilir. Bugün belirli bölümlerde çok iyi tempo yaptı, bazen hata da yaptı. Bizim oyuncularımız nasıl oynayacaklarını biliyor. Yükselen tempo ile oynamalıyız. Bu bir takım oyunu. Dışarıdan bizi izleyenlerin de takım olmasıyla kazandık" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...