Ersun Yanal, 'En büyük sivil toplum örgütü Fenerbahçe'

Ersun Yanal, 'En büyük sivil toplum örgütü Fenerbahçe'

SPOR Haberleri

Gaziantepspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, 'Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü' dedi.

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, 3-1'lik Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'FENERBAHÇE'NİN GECESİ'

'Kulağımız Barcelona ile oynanan maçtaydı, basketbolcularımızı kutluyorum. Bugün Fenerbahçe SK'nın gecesi oldu. İstediğimiz oyunu rakibe kabul ettirdiğimizde taraftar da bize yardımcı oluyor. Rakibimiz savunma yapmasına rağmen oyunu çirkinleştirmedi. İkinci yarıda gereksiz bir bekleyiş oldu. ' dedi.

'BİZİM İÇİN HER YER KADIKÖY'

'Güzel bir akşam. Fenerbahçe her maçı iyi oynayacak demiştim. Seyircimizi mutlu ettiğimiz için mutluyuz. Bugün zaman zaman iyi oynadık. Fenerbahçe bunu her zaman yapıp uzun süreye yayacak. Bizi izleyenler baskılı bir takım istiyor. Bizim için her yer Kadıköy. Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü. Başka bir yerde de Fenerbahçe maçı olsaydı orası da dolardı.' diyerek sözlerini sonlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...