Ersun Yanal, doktorlardan yıldız ismin yetiştirilmesini istedi

Ersun Yanal, doktorlardan yıldız ismin yetiştirilmesini istedi

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un hocasının talebi üzerine bordo-mavili oyuncunun taktik antrenmanlarda yer alması için titiz bir tedavi programı uygulanmaya başlandı

Sakatlığı sebebiyle Gençlerbirliği karşılaşmasında oynayamayan Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Mehmet Ekici'nin Beşiktaş maçına yetiştirilmesi için doktorlar seferber oldu. Gençlerbirliği maçından önceki antrenmanda sol kasığında birinci derecede zorlanma olduğu için Ankara'ya götürülmeyen Mehmet Ekici'nin, dün de bordo-mavili takımdan ayrı düz koşu yapması, endişeye sebep oldu. Bu sezonun özellikle ikinci yarısında gösterdiği performansla takımın en önemli silahı haline gelen Mehmet Ekici'nin pazar günü Avni Aker'de oynanacak olan kritik Beşiktaş maçına yetiştirilmesine çalışıldığı belirtildi. Hafta sonuna kadar düz koşu ve güçlendirici hareketler yapacak olan Mehmet Ekici'nin taktik antrenmanlarda yer alabilmesi için titiz bir tedavi programı uygulandığı açıklandı.
Sezon başında transfer edilen Mehmet Ekici, Trabzonspor'un bu sezon ligde oynadığı 28 maçın 5'inde sakatlığı ve cezası nedeniyle yer alamadı. Bordo mavililer, Mehmet Ekici olmadan çıktıkları maçlarda Kardemir Karabükspor'a 3-0, Eskişehirspor'a 4-1, Torku Konyaspor'a 1-0 yenilirken, Gaziantepspor'la 4-4, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Özellikle son 3 haftada Mehmet Ekici olmadan çıktığı Avrupa kupaları yolunda kritik 3 maçta 5 puan kaybeden Trabzonspor'da, 9 gol ve 10 asistle oynayan Mehmet Ekici, "Beşiktaş maçında oynamak istiyorum" dedi.
Özer nbsp;destek nbsp;istedi
Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kartla Gençlerbirliği mücadelesinde takımını yalnız bırakan Özer Hurmacı, Beşiktaş ile oynanacak zorlu 90 dakikada ilk 11'de görev alacak. 28 yaşındaki oyuncu, "Bu maçı kazanmak zorundayız. Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...