Ersun Yanal, Caner Erkin'e bakın ne dedi

Ersun Yanal, Caner Erkin'e bakın ne dedi

SPOR Haberleri

Ersun Yanal'ın istifasını öğrenen Caner Erkin, hemen telefona sarıldı.

Caner'in, Ersun Yanal'ın görevi bıraktığını duyar duymaz telefona sarılıp, adeta kendisini yeniden keşfeden tecrübeli teknik direktöre, "Neden istifa ettiniz hocam?" diye sorduğu öğrenildi. Yanal'ın öğrencisine, "Baksana beni takımda kimse istemiyormuş, sevmiyormuş" diye serzenişte bulunduğu bildirildi. nbsp;Milli yıldız, kendisini yeniden keşfeden hocaya, "Neden?" diye sorarken, Yanal'ın, "Baksana, beni kimse istemiyormuş, sevmiyormuş!" diye kısa bir yanıt verdiği bildirildi.
nbsp;
Yanal kendisini arayan Alper Potuk'a da, "Çalışmaya devam et. Sen iyi oyuncusun. Benim adamım falan da değilsin" ifadelerini kullandığı bildirildi. Yanal'ın, kendisini arayan yakın bir dostuna ise "Geçen sezon aylarca beklettiler. Sesimi çıkarmadım. Sezon başında sözleşme yenilemek için beklettiler, yine ağzımı açmadım. Tek bir söz bile söyledim. Benim bildiğim; başarı ödüllendirilir. Ama görüyorum ki Fenerbahçe, başarılı olanın cezalandırıldığı bir kulüp" diye dert yandığı vurgulandı.
nbsp;
(Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...