Ersun Yanal: Başka ihtimal yok!

Ersun Yanal: Başka ihtimal yok!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un hocası, zorlu Beşiktaş maçı öncesinde bordo-mavililere "Avrupa'ya gitmek istiyorsak galip gelmeliyiz. Kaybın telafisi yok" dedi

Trabzonspor'da zorlu Beşiktaş karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. Avrupa kupalarına katılma yolunda puan kaybına tahammülü olmayan bordo-mavililerde Teknik Direktör Ersun Yanal, dünkü idman öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Karşılaşmanın önemini bir kez daha öğrencilerine anlatan tecrübeli hoca, "Sahamızda oynuyoruz ve hedefe ulaşmamız için üç puan şart. Başka bir ihtimal daha yok. Ya kazanacağız, ya kazanacağız" ifadesini kullandı. Ersun Yanal, Avni Aker'de kazanma alışkanlıklarını sürdürmek zorunda olduklarını da söyleyerek, "Bizi desteklemeye gelen taraftarımıza üç puan hediye etmeliyiz. Size güveniyorum" diyerek bordo-mavili futbolcuları motive etti.

İç sahada 6'da 6 yaptı

Trabzonspor, Beşiktaş'ı yenmesi halinde ligin ikinci yarısında sahasında oynadığı 7'nci karşılaşmadan da galibiyetle ayrılma başarısı göstermiş olacak. Bordo-Mavililer ligin ikinci yarısında Medicana Sivasspor'u 3-1, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 2-1, İstanbul Başakşehir ve Kardemir Karabükspor'u 3-2, Akhisar Belediyespor'u 2-0, Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek 6 karşılaşmasından da galibiyetle ayrılan Fırtına, sahasında başarılı sonuçları sürdürmeye çalışacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...