Ersin Destanoğlu için çılgın teklif! Beşiktaş’ın tarihine geçecek

Düzenleyen:
Ersin Destanoğlu için çılgın teklif! Beşiktaş’ın tarihine geçecek

SPOR Haberleri

Beşiktaş’taki performansıyla dev kulüplerin dikkatini çeken Ersin Destanoğlu, Fransız ekibi Nice’in radarına girmiş durumda. Fransız ekibinin Ersin için teklif ettiği 7 milyon ueroluk teklifi reddeden Siyah-Beyazlı yönetiminin 13 milyon euro istediği öğrenildi. Eğer pazarlıklarda anlaşılırsa Ersin Destanoğlu, Beşiktaş tarihinin en pahalı 3. Satışı olacak.

Lig’deki performansıyla alkış toplayan Beşiktaş’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, Fransa Ligue 1 ekibi Nice’in radarına girmiş durumda. Beşiktaş’a teklifte bulunan Fransız ekibi, yönetimle görüşmelerine devam ediyor. 

BEŞİKTAŞ’IN İKİNCİ KEZ KAPISINI ÇALIYORLAR 

Akşam'ın haberine göre, Fransa ekiplerinden Nice’in geçtiğimiz aylarda Beşiktaş’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu'na 7 milyon euroluk teklif yaptığı ancak Siyah-Beyazlı yönetiminin verilen rakamdan memnun olmadığı belirtilmişti. Ersin için tekrardan Beşiktaş’ın kapısını çalan Fransız ekibi, 13 milyon euroyu gözden çıkardı. 

Ersin Destanoğlu için çılgın teklif! Beşiktaş’ın tarihine geçecek

TARİHE GEÇECEK 

Ersin Destanoğlu’nun transferinin 8 milyon euro ve üstü bir rakamla gerçeklemesi durumunda genç kaleci, siyah-beyazlı takımın şimdiye kadarki en pahalı 3. transfer satışı olarak tarihe geçecek.

Beşiktaş'ın en yüksek transfer satışları ise şöyle:

Cenk Tosun: 22 milyon euro
Demba Ba: 13 milyon euro
John Carew: 7,6 milyon euro
Jose Sosa: 7,5 milyon euro
Marcelo Guedes: 7,5 milyon euro

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...