Ersan İlyasova Pistons formasıyla ilk maçına çıktı

Ersan İlyasova Pistons formasıyla ilk maçına çıktı

SPOR Haberleri

Indiana Pacers, Ersan İlyasova'nın ilk kez Detroit Pistons forması giydiği hazırlık maçını 115-112 kazandı.

Detroit'teki maçta Paul George ilk çeyrekte üst üste 5 üçlük isabetiyle 20 sayı attı ve maçı da 32 sayı ile tamamladı. Paul George'un bu göz kamaştırıcı performansına karşın George Hill'in ikinci çeyrekte dizinden sakatlanması Pacers tarafının canını sıktı. Kentavious Caldwell-Pope 6/7 üçlükle 22 sayıya ulaştı. 
 
Forma numarası olarak 23'ü seçen Ersan İlyasova maça ilk beşte başladı, 23 dakikada 2/2 serbest atış, 0/1 üç sayı, 2/3 iki sayı isabetiyle 6 sayı attı, 4 ribaund,aldı, 4 de top kaybetti. Detroit Pistons'ta çaylak  Stanley Johnson 26 sayıyla mükemmel bir başlangıç yaptı.
 
FURKAN KÖTÜ BAŞLADI
 
Philadelphia 76ers ilk hazırlık maçında Washington Wizards'a 129-95 yenilirken Furkan Aldemir çok etkisiz kaldı.
 
18 dakika süre alan ve faul problemine giren Aldemir bir atış yaptı ve başarılı olamadı, 1 ribaund, 1 asiste karşın 2 top kaybetti.
 
Philadelphia'da çaylak Jahlil Okafor ilk maçında 12 sayı, 5 ribaund, 3 asist üretti.
 
Washington Wizards'ta Otto Porter Jr. 10'da 8 saha içi (2/2 üçlük) ile 22 sayıya ulaştı, Bradley Beal'den ise 19 sayı geldi.
 
Kaynak:Basketfaul

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...