Erling Haaland atıyor Manchester City kazanıyor! Crystal Palace'a 2 avans 4'te biter!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Erling Haaland atıyor Manchester City kazanıyor! Crystal Palace'a 2 avans 4'te biter!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Premier League'in son şampiyonu Manchester City 4. haftada Crystal Palace'ı 4-2 mağlup etti. Evinde 0-2 geriye düşen Guardiola'nın takımın 2. yarıda 4 gol bularak maçı kazanmayı başardı. Süper golcü Erling Haaland hat-trick yaptı

MANCHESTER CİTY - CRYSTAL PALACE (4-2) ÖZET İZLE

Premier League'in 4. haftasında Manchester City, ilk yarıda 2-0 geriye düştüğü Crystal Palace'ı ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-2 mağlup etti.

Mücadelenin 4. dakikasında John Stones, kendi kalesine attığı golle konuk takımı 1-0 öne geçirdi. 21. dakikada Joachim Andersen fileleri havalandırarak skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarı Crystal Palace'ın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda başka bir kimliğe bürünen Manchester City, 52. dakikada Bernardo Silva ile farkı bire indirdi. Ardından 62, 70 ve 81. dakikalarda City'nin yıldızı Erling Haaland sahneye çıktı ve hat-trick yaparak takımının sahadan 4-2 galip ayrılmasını sağladı.

ERLİNG HAALAND'DAN 4 MAÇTA 6 GOL!

Manchester City'nin yeni transferi Erling Haaland, Premier League kariyerine müthiş başladı. 22 yaşındaki Norveçli santrfor 4 maçta 6 gole ulaştı, 1 de asist yaptı. 

Guardiola'nın takımı bu galibiyetle puanını 10 yaptı. Londra ekibi ise 4 puanda kaldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...