Erkan Zengin'den Trabzonspor kararı

Düzenleyen:
Erkan Zengin'den Trabzonspor kararı

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da uzun süredir kadro dışı bırakılan İsveç milli takımının yıldızı Erkan Zengin, gelecek sezon planları hakkında açıklama yaptı. Zengin, Avrupa Şampiyonası'ndan sonra kararını vereceğini belirtti.

Trabzonspor'da sezon sonuna doğru kadro dışı bırakılan, Ersun Yanal'ın takımın başına geçmesiyle de geleceği hakkında soru işaretleri doğan Erkan Zengin transfer iddilarını yanıtladı.

ERKAN ZENGİN TRABZONSPOR'DAN AYRILACAK MI?

İsveç basınına konuşan Erkan, "Trabzonspor'la sözleşmem devam ediyor. Şu anda transfer düşünmüyorum. Avrupa Şampiyonasından sonra nelere olacak göreceğiz" demekle yetindi.


FUTBOLU BIRAKACAĞI TAKIM

EURO 2016'da mücadele edecek İsveç kadrosunda da bulunan Erkan, buradaki performansı ile transfer yapabileceğinin sinyallerini verdi. Erkan ayrıca futbolcu ilk kulübü Hammarby'de bırakmak istediğini de sözlerine ekledi.

Bu sezon Trabzonspor forması ile 4'ü kupa 4'ü Avrupa Ligi ve 25'i de Süper Lig olmak üzere 33 maça çıkan Erkan 3 gol atıp 6 asist yapmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...