Erkan Körüstan: 25 bin kişi de bağırsa hocamızın arkasındayız

Erkan Körüstan: 25 bin kişi de bağırsa hocamızın arkasındayız

SPOR Haberleri

'Protestolar Kazım, Daum olayı değil. Bana bağırsınlar ama hocama, futbolcuma bağırmasınlar'

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, "Batalla problem olacak bir oyuncu değil. Bu olaylar neden yaşandı anlamıyorum ancak bu süreçten sonra Batalla ile birlikte olmamız mümkün görünmüyor" dedi. Bir arkadaşının kendisine, "Taraftar yönetimi protesto ediyor, ne diyorsun?" diye sorduğunda, "Ben de onların yerinde olsam aynı protestoyu yapardım" diye cevapladığını anlatan Körüstan, ancak ligin ilerleyen haftalarında takımın toparlandığını söyledi. Batalla konusuna da değinen Körüstan, Arjantinli oyuncuyu peşin para ve garanti verilmesi halinde Çin kulübüne verebileceklerini bildirdi. Antalyaspor maçının ardından yönetim ve Daum'a yönelik "istifa" tezahüratlarına ilişkin ise Körüstan, "Protestolar Kazım, Daum olayı değil Erkan Körüstan olayı. Bana saldırıyorlardı, baktılar 'tık' yok başkalarına sarmaya başladılar. Bana bağırsınlar ama hocama, futbolcuma bağırmasınlar. 25 bin kişi de bağırsa biz hocamızın, futbolcumuzun arkasındayız ama bizim istediğimiz taraftarımız bizim arkamızda dursun. Bana sabahtan akşama kadar küfretsinler, ben buradayım. Bizi kongre üyeleri göreve getirdi ve Allah'ın izniyle görevimize süremiz bitene kadar devam edeceğiz. Kazım, çok sevdiği babaannesinin cenazesine Bursaspor'un maçı olduğu için gitmedi. Bazı maçlarda sakat olmasına rağmen iğneyle oynadı. Bu çocuğa bunlar yapılır mı?" diye konuştu. Batalla ile Kazım ve Tuncay'ın kavgalı olduğu söylentilerinin doğru olmadığını belirten Körüstan, Daum'un işini çok iyi yaptığını ve günün 18 saatini kulüpte geçirdiğini sözlerine ekledi.

Borç geçmiş dönemden
Bursaspor'un şu anda teknik heyet ve futbolculara borcunun bulunmadığını vurgulayan Körüstan, göreve geldikleri günden beri tüm vergileri ödediklerini ancak geçmiş döneme ilişkin 33 milyon liralık vergi borcu olduğunu, bunun da faiziyle birlikte 103 milyon lira gibi bir rakama ulaştığını, bu borç için de uzlaşmaya gideceklerini bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...